Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Exkluzivně z Kriminálky Anděl: Pořezaný Kopta? Při natáčení tekla skutečná krev!

Video se připravuje ...
Herce Václava Koptu nabere na kapotu rozjetý automobil. A neplánovaně při tom poteče skutečná krev.
VIDEO: archiv TV NOVA
26. září 2014 | 11:10

V oblíbeném seriálu Kriminálka Anděl není o akční scény plné kaskadérů nouze. Bohužel ne vždy proběhne jejich natáčení hladce a bez komplikací. Někdy místo filmové krve teče ta skutečná.

Občas zkrátka všechno nevyjde tak, jak si představujeme. A platí to i u filmu. To je také případ scény, která se objeví už tuto neděli v epizodě nazvané Benzín a krev. Herce Václava Koptu totiž nabere na kapotu rozjetý automobil.

Protože jde však o skutečně nebezpečnou situaci, známého herce samozřejmě zastoupil kaskadér. Ten měl přes automobil jen "přeletět", ale místo toho nešťastně propadl čelním sklem a zranil se.

"Čelní sklo mu lehce rozřízlo hlavu. Na každém takovém natáčení je samozřejmě záchranka, která kaskadéra ošetřila, ránu mu vyčistili a je v pořádku," prozradil zdroj z natáčení. Ke zranění kaskadéra došlo při ostré klapce a záběr je použit ve finálním sestřihu.

Kriminálka Anděl je seriál, ve kterém není nouze o akční scény plné kaskadérů. Bohužel ne vždy proběhne jejich natáčení hladce a bez komplikací. Někdy teče i skutečná krev.
Autor: archiv TV NOVA

A na co ještě se můžete v novém díle Kriminálky Anděl už tuto neděli večer těšit? Když je nalezena mrtvola majitele auto půjčovny v kufru jednoho z jeho luxusních automobilů, zdá se, že policisté nebudou mít složitou práci. Přístup do půjčovny a k vozům je přece jen omezený. Jak se ale ukáže, všechno je trochu komplikovanější, než se zpočátku zdálo...