Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exkluzivně z dnešní Ulice: Simonina pomsta Hložánkovi bude sladká! Zničí mu kariéru?

Vypadalo to, že Simona Hložánkovi sedne na lep a stráví s ním romantickou noc, jenže on udělal fatální chybu. Simonina pomsta bude sladká!!!!
23. září 2014 | 12:33

Naivní zamilovaná Simona prozřela a vzala spravedlnost do svých rukou. Záletného a neupřímného Tondu si pořádně vychutnala. A to ještě netušila, jaké dozvuky bude její pomsta mít. Radní Hložánek kvůli ní dostane pořádně na frak.

Když už se zdálo, že Simona Hložánkovi sedne na lep a stráví s ním romantickou noc, vykutálený radní jí omylem poslal usmiřovací smsku určenou manželce, takže nejenže z romantiky nic nebylo, ale Simča se Hložánkovi pořádně pomstila.

Záletníka pozvala k sobě na večeři, upekla domácí sekanou podle receptu po babičce, na postel nenápadně pohodily sexy negližé a pak mu oznámila, že se musejí rozejít, protože ona zkrátka nedokáže překonat jeden jeho problém. Nakukala mu, že už ho nechce, protože mu je cítit z úst. Hložánek jí uvěřil a teď ho to velmi trápí.

Něco takového se Tondovi už dlouho nestalo. Lekci od Simony jen tak nerozdýchá. Zároveň si však její slova vezme k srdci. On, přední komunální politik, přece musí dbát na to, jaký dojem na své voliče i partnery v politice udělá. Tím ovšem nevědomky sám dokoná Simoninu pomstu.
Co se stane? Jak se Simonina včerejší pomsta na Tondovi podepíše? Co se stane na radnici? To vše se dozvíte už dnes večer v dalším dílu seriálu ulice!
2043047:gallery:true:true