Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Exkluzivní video z dnešní Ulice: Svede sexy "bankéř" z reklamy zadanou Libušku?

Video se připravuje ...
Příchod sexy Jakuba Valcháře (Tomáše Měcháčka) vnese do vztahu Libušky s Liborem žárlivost i podezření z nevěry.
VIDEO: archiv TV NOVA
27. srpna 2014 | 09:36
Už dnes se v Ulici poprvé objeví Jakub Valchář v podání Tomáše Měcháčka. A okamžitě se začne nebezpečně motat kolem krásné Libušky. Jeho příchod vnese do vztahu Libušky s Liborem žárlivost i podezření z nevěry. Na seznámení Libušky s charismatickým hercem Jakubem se můžete těšit už dnes večer v Ulici.

Libuška sice žije s doktorem Seidlem, v poslední době se ale mezi nimi začaly projevovat povahové rozdíly. Seidl je vzdělaný a má rád svou rodinnou pohodu, zatímco volnomyšlenkářská tatérka Libuška se začíná znovu scházet se starými známými, kteří vyznávají stejný životní styl jako ona. S Červem a Perníkem je o zábavu pokaždé vystaráno. A dnes k nim přibude i Jakub Valchář, kterého ztvární herec Josef Měcháček. Ten na rozdíl od Seidla žije tak trochu bohémským životem, miluje volnost a svobodu.

Tomáš Měcháček
Autor: archiv TV NOVA
Jen co se objeví, hned je ho všude plno. To je prostě sympaťák Jakub, herec na volné noze, jenž má komedianství v krvi. Je spontánní, otevřený a srdečný. Rád své okolí baví vyprávěním zábavných historek a dokáže si udělat legraci i sám ze sebe. Ovšem i jemu sklapne, jakmile spatří Libušku. Podívejte se již nyní v předpremiéře, jak ho krásná tatérka oslní.

Tohle se Jakubovi příliš často nestává. Je zvyklý, že bývá středem pozornosti. Ostatně šarm ani vtip mu rozhodně nechybí. Ovšem tentokrát ostrouhá. Tváří v tvář krásné Libušce a hlavně jejímu umění mu začnou docházet slova. Nevěříte? Dívejte se už dnes večer na seriál Ulice!


2043047:gallery:true:true