Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nové díly Ulice: Víme první! O kadeřnici Simonu se poperou dva muži!

Najde si konečně sympatická a věčně vysmátá kadeřnice Simona sobě rovného partnera?
1. srpna 2014 | 06:00

Nejoblíbenější denní seriál Ulice, jak ho diváci mají rádi, vstupuje do jubilejní desáté sezóny. Ta přinese životní osudy známých i nových hrdinů, v nichž nebude chybět romantika, emoce, napětí ani humor. Život se změní i věčné optimistce Simoně, která až doposud měla na chlapy smůlu. A my už teď víme, kdo vysmáté kadeřnici vstoupí do života.

I když má Simona Pavlicová (hraje jí Pavla Tomicová) stále úsměv ve tváři, často jí do zpěvu není. Cítí se totiž tak trochu osamělá. Od rozvodu s Pepanem se kromě kamarádů Lumíra Nykla (Václav Svoboda) a Jiřího Kreuzera (Otakar Brousek ml.) v jejím životě žádný muž neobjevuje.

V deváté řadě si navíc musela projít celou řadou nepříjemných životních situací. Peškova dcera Klára, která za svého otce převzala správcovství, jí chtěla vyhodit z bytu, Simona se začala psychicky hroutit a v práci dokonce zkolabovala.

To všechno se ale brzy změní a kolem Simony se začnou motat hned dva muži. Prvním je již notoricky známý intrikář a zdatný manipulátor Antonín Hložánek (Miroslav Hanuš), který se na radnici cítí doslova jak ryba ve vodě.

Aby to ale Simona neměla tak snadné, do děje a zároveň i jejího osamělého života vstupuje i úplně nová postava. Tou je Tondův starší bratr Rudolf Hložánek (Václav Kopta).

Kolem kadeřnice Simony, která od rozchodu s Pepanem neměla na chlapy štěstí, se začnou motat hned dva muži.
Autor: archiv TV NOVA

Přestože vás podoba těch dvou ihned praští do očí, povahově jsou každý jiný. Zatímco z Antonína se stal úspěšný komunální politik, který lehce proplouvá životem díky své morálně flexibilní povaze, s Rudolfem se život příliš nemazlil.

Na rozdíl od svého mladšího bratra Rudolfovi nechybí chuť do života ani smysl pro humor.
Autor: archiv TV NOVA
Utrpěl pracovní úraz, jehož následky si nese dodnes. Když zachraňoval kolegu, který dostal mezi kolejemi infarkt, vlak mu poranil páteř a pánev. Od té doby chodí o berlích. Je vdovec, sám vychoval dnes už dospělého syna. Přestože je pohybově omezený, nechybí mu chuť do života ani smysl pro humor. Je dobrosrdečný, veselý a velice zručný. Oproti bratru Antonínovi je klidnější, ale nemá rád, když ho někdo lituje. To se pak dokáže pořádně rozčílit.

Odpověď na otázku, jakým způsobem ti dva zasáhnou Simoně do života a jestli konečně najde toho pravého, přinesou už další díly Ulice, v nichž díky Simonině osobitému přístupu k životu nebudou chybět komické situace. Nové díly se začnou vysílat už 18. srpna, tak pozor, ať svůj oblíbený seriál nepropásnete!