Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 18°C

Gabriela Lašková vybrala jméno pro třetího syna. Na svět ho přivítají už za chvíli!

20. června 2024 | 06:02

Před pár dny proběhlo světové finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Představeno bylo 40 finalistů a vítězi se stali Micklate Déci z Mosambiku a Imade Darouche z Itálie. Mezi ozdoby českého showbyznysu, které si čtyřicátý ročník prestižní soutěže nenechaly ujít, patří i známá tvář Primy, moderátorka Gabriela Lašková (34). Ta díky večeru zavzpomínala na svou výhru v soutěži krásy Česká Miss 2013 a prozradila, jak probíhá  třetí těhotenství.

V únoru se moderátorka Gabriela Lašková na svém instagramovém profilu svým fanouškům pochlubila obrovskou novinou, že spolu s jejím manželem Filipem Laškem a jejich dvěma malými syny Beníkem (5) a Vincentem (3) se dočkají dalšího přírůstku do rodiny. Do třetice všeho dobrého opět přivítají chlapečka, jehož jméno si zatím netrpělivě střeží. „Jméno už vybrané máme, ale dokud ho nedáme jemu, tak ho zatím nebudeme říkat nikomu,“ prozradila natěšeně moderátorka.

VIDEO: Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...
Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)! • VIDEO: FTV Prima

Porod už za dva týdny?!

Moderátorka odhalila, že nový přírůstek očekávají zhruba za dva týdny. „Jestli si to ten třetí načasuje stejně jako oba kluci, tak máme ještě týden po termínu. Takže spoustu času,“ zavtipkovala Lašková, která pohlaví prozradila v dubnu.

Co jí dala výhra v České Miss?

Gabriela Lašková, ještě coby Kratochvílová, v roce 2013 vyhrála soutěž Česká Miss a stala se tak první královnou krásy s krátkými vlasy. „Pro mě to tenkrát byla velká životní událost. Dalo mi to opravdu spoustu věcí – zkušenosti, takové to zdravé sebevědomí, kdy se člověk naučí sám se sebou pracovat, úplně jinak se sebou fungovat a vnímat se a působit i na pracovním trhu,“ prozradila Gabriela, která tenkrát při studiu na gymnáziu působila kromě modelingu také v týmu mažoretek, s nímž se v roce 2013 stala vicemistryní Evropy.

V letech 2014–2018 moderovala s bývalým desetibojařem Romanem Šebrlem hlavní zpravodajskou relaci na Primě. Od podzimu 2018, po návratu z mateřské dovolené, moderovala s Matějem Misařem Velké zprávy. Po startu nové zpravodajské platformy CNN Prima News několik měsíců moderovala zprávy v ranní show Nový den. Po odchodu z televize provázela společenskými akcemi a občas se vrátila na módní mola.

Na rozdíl od mnohých královen krásy a modelek si udržela vztah a svého dlouholetého přítele Filipa Laška si vzala v roce 2016.

Věděli jste, že…

Gabriela pochází z Chotěboře, kde také studovala na místním gymnáziu. Od roku 2009 žije v Praze, vystudovala Vysokou školu finanční a správní. Má o dva roky starší sestru Janu, která ji přihlásila do jihlavského castingu soutěže Česká Miss 2013, a o rok a půl mladšího bratra Michala. Její rodiče jsou rozvedení. Její matka Jana Adamcová je podruhé vdaná, tatínek Luboš Kratochvíl je ortopedický chirurg.

Autor: Monika Vráblíková
Video se připravuje ...