Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Eva Hecko Perkausová: Hlavu si z ničeho nedělám. Haterům slušně poděkuji, ale rýpavé komentáře nemažu

Video se připravuje ...
Holky na víně: Eva Hecko Perkausová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
8. září 2023 | 05:00

Moderátorka CNN Prima News byla dalším hostem Terezy Víchové a Simony Formánkové v lifestylovém podcastu Holky na víně. A kdo by čekal, že přišla nafintěná primadóna, jak ji mnohdy bulvár prezentuje, je na omylu! Eva je usměvavá, milá, a přestože si je vědoma svého půvabu a pracovních úspěchů, je maximálně pokorná. V čem je jí největší inspirací její kolega Petr Suchoň? Jak zvládla po krátké mateřské pauze naskočit zase na pracovní vlnu? A co ji pojí se soutěží Survivor, které se ale nikdy neúčastnila? Podívejte se na celý rozhovor.

Eva Hecko Perkausová je nejen známou moderátorkou zpravodajství na CNN Prima News, nadšenou sportovkyní, ale v neposlední řadě je i maminkou desetiměsíčního syna Kiliána. A přestože by se mohlo zdát, že si naplno užívá jen mateřské povinnosti, tak Eva s elánem sobě vlastním se jen pár týdnů po porodu vrátila na obrazovky. A nemůže si tento životní balanc vynachválit. Jak ale sama přiznala, za tu možnost vděčí hlavně synkovi, který je velice hodné miminko. 

"Kiliánek je naštěstí miminko, které se sice v noci často budí, ale ráno vstává třeba až v devět hodin dopoledne. Takže já vstávám dřív než on. Nachystám mu jídlo, a než rozmixuju všechno ovoce, zeleninku, tak on se vzbudí a já mám hotovo. V odpoledních hodinách jdu třeba na 4 až 5 hodin do práce a pak zase spěchám za malým," popsala Eva jejich aktuální režim. Jak si mezi všemi povinnostmi najde čas na sebe? A co přesně obnáší její práce? Podívejte se na celý rozhovor. 

Všechny rozhovory Holek na víně najdete na našem YouTube kanále Ženy na síti a hudební platformě Spotify.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

Autor: TeSim
Video se připravuje ...