Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jan Hrušínský: Konečně po dlouhé době uvidím své děti! Nemůžu se dočkat léta

Video se připravuje ...
Jan Hrušínský: Těšíme se na léto, kdy budeme s dětmi pohromadě
VIDEO: Štěpánka Bínová
23. března 2023 | 06:00

Herec a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský nedávno navštívil s manželkou Miluší Šplechtovou premiéru filmu More Miko. Prozradil nám, jak se mu daří a na co se v blízké době nejvíc těší.

Do kina chodí jen zřídka, častěji totiž navštěvuje divadlo, které je jeho srdci nejbližší. Nový dokument si ale nenechal ujít, protože je mu téma syrských sirotků velmi blízké. „Já jsem byl před několika lety signatářem k podpoře přijetí sirotků ze Sýrie a sleduju, co dělá pan Miko, a vážím si ho za to, jak se občansky angažuje. Je mi to sympatické,“ řekl Hrušínský, který v Divadle Na Jezerce akorát chystá velkou novinku. „25. května budeme mít premiéru nové hry, kterou napsal Matěj Balcar. Jmenuje se Mnoho povyku pro lajk a je to o sociálních sítích a internetu. Myslím, že to je docela aktuální téma, které by mohlo diváky oslovit,“ prozradil.

Mnohem víc se ale s manželkou těší na léto, protože se po delší době konečně uvidí s celou rodinou. „Jaro milujeme, hlavně se ale těšíme na léto, protože nám přiletí syn z Austrálie a dcera z Ameriky. Budeme tady mít celou rodinu pohromadě po letech a plno vnoučat,“ přiznala Miluše Šplechtová.

O čem dalším jsme si se slavnou dvojicí povídali? To se dozvíte ve video rozhovoru.

Autor: Štěpánka Bínová, Martina Miláčková
Video se připravuje ...