Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Martina Randová: Chlapi mají rádi, když ženská diety nedrží

21. října 2019 | 06:00

Žena s velkým srdcem a expertka na diety. Na svou pravou lásku stále čeká. To je herečka Martina Randová, která se do povědomí lidí zapsala jako Helga ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. V rozhovoru prozradila, jakého muže by chtěla potkat.

Martina za mnou přišla do klubu Hudebního divadla Karlín, kde pomáhám za barem. Když jsme procházely přes klub a hledaly volný stolek, ke kterému bychom si sedly, herečtí kolegové, kteří tu seděli a obědvali před představením, se s ní velice srdečně vítali. Opravdu na každém, kdo ji uviděl a šel se s ní pozdravit a obejmout, bylo vidět, jak rád ji vidí. Až jsem si ji musela doslova ukrást pro sebe, jinak by mi ji snad ani na chvilku nepůjčili. Po chvilce jsem pochopila proč. Martina je tak milá, příjemná a vřelá osoba, která se neustále usmívá, že vám to nedá a musíte se pak na svět usmívat také.

Jste známá držením diet. Která byla podle vás nejlepší a můžete ji doporučit?

Ze všech mých nesmyslných diet mi pomohla dělená strava. Tedy S. P. L. K., „sestry“ dietářky pochopí, že je to strava podle Lenky Kořínkové. Zkusila jsem jíst jen vařené zrní, to jsem zhubla, ale ani jedna varianta pro mě nebyla udržitelná. Nedávno jsem zkusila krabičky, pět jídel denně, to se ale nedá držet dlouho. Potřebovala bych dietu, která by povolovala jíst v noci a hlavně sladké, protože ho miluji. To by byla dieta pro mě.

Máte pocit, že se mužům věčné dietářky líbí?

Když jsem byla mladá, tak jsem si to myslela. Byla jsem praštěná. Chodila jsem s jedním klukem a předstírala, že skoro vůbec nejím, že jsem živá jen z ranní rosy, a když v noci usnul, vyjídala jsem ledničku. Když mě jednou v noci načapal s nějakým buřtem v puse, dělala jsem, že jsem náměsíčná a nevím o tom. A to je jen něco málo z mé dietní minulosti. Teď vím, že chlapi mají naopak rádi, když ženská diety nedrží.

Když už jsme u těch mužů, jak to u vás vypadá?

Vypadá to se mnou stejně jako třeba před rokem. Stále nic. Ta pravá láska navždy ještě nepřišla. Ale já vím,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Dominika Číčelová
Video se připravuje ...