Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Linda Vojtová prozradila, jak se dostala mezi světové topmodelky!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
6. září 2016 | 06:00

Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek, Linda Vojtová už se objevila na obálkách módních časopisů po celém světě a spolupracovala s mnoha slavnými návrháři. Nikdy se prý nechtěla stát modelkou, ale nějak to vyšlo. Co stojí za jejím úspěchem?

„Nejdůležitější je zůstat sám sebou. Moje zkušenost je taková, že se mě pořád snažili nějak změnit, a myslím si, že ve věku patnácti let nemusí mít ještě holky dostatek sebevědomí, a pak se snaží poslouchat, co jim okolí říká. Mě to tenkrát docela rozhodilo, protože každý říkal něco jiného. Takže zůstat sama sebou a nejít přes mrtvoly je podle mě klíč k úspěchu,“ vysvětlovala Linda Vojtová (31), co by poradila mladým finalistkám Schwarzkopf Elite Model Look.

Postavu si udržuje každodenním cvičením, ale jinak si prý neodpírá jídlo. „Před velkým focením se snažím jíst střídměji a hlavně zdravě.“ Nejraději prý hřeší pizzou a když přijede k mamince, má nejraději její svíčkovou. Maminka a vůbec celá rodina jsou pro Lindu moc důležité, bez jejich podpory by se neobešla. 

Video se připravuje ...