Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Česká Miss 2015: Vyhrála dívka se sexy mezírkou mezi zuby. Komu to slušelo a kdo byl úplně mimo?

Video se připravuje ...
Titul Česká Miss 2015 získala vysoká brunetka Nikol Švantnerová. Jak probíhal slavnostní večer?
VIDEO: Adam Balažovič
29. března 2015 | 10:30

Nová Česká Miss je na světě. Pro rok 2015 se jí stala dvaadvacetiletá tmavovláska Nikol Švantnerová, která si tak podle svých slov splnila životní sen. Redakce Blesku pro ženy byla u toho. 

Letošní ročník soutěže Česká Miss 2015 byl tak trochu novým začátkem. Po deseti letech opustila soutěž dosavadní majitelka a ředitelka Michaela Maláčová, což se trochu podepsalo na opulentnosti soutěže. Chyběli zahraniční hosté i velké hvězdy. Místo nich zasedly v porotě tváře domovské televize Prima, moderátoři Roman Šebrle a Gabriela Kratochvílová, a také přední čeští podnikatelé.

Ve změti titulů a vyjmenovávání značek, firem a také cen se divák možná trochu ztrácel. Vše svým břitkým humorem a trochou rivality zachránilo moderátorské duo Leoš Mareš a Libor Bouček.

Novinkou byly tituly jako Miss Tvář, Miss Úsměv nebo Miss Frekvence 1, které všechny získala Karolína Mališová, celkově třetí. Mališová se zároveň stala Miss Earth. Poslední nový titul Miss Bikini vyhrála celková vítězka Nikol Švantnerová. Druhé místo a titul Miss World patří Andree Kalousové. 

Vítězka Nikol Švantnerová plakala.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl
A jaká je vlastně nová Česká Miss? Nikol Švantnerová měří 180 centimetrů a s nimi byla nejvyšší dívkou soutěže. V modelingu není žádným nováčkem a nebojí se ani toho, že se po zisku titulu rozejde se svým přítelem, ačkoli právě to se vítězným slečnám pravidelně stává.

Švantnerová  už dva roky randí s teplickým fotbalistou Jakubem Horou. Sympatická na téhle krásce je její drobná vada, mezírka mezi předními zuby, kterou mají i světové hvězdy jako Vanessa Paradise nebo modelka Mia Jagger.

Celý sobotní večer se logicky točil kolem krásy. V hledišti nechyběly bývalé korunované krásky i známé tváře, které si na svých róbách nechaly opravdu záležet.

Komu to nejvíc slušelo a komu ne? 

Česká Miss 2006 Renata Langmannová.
Autor: David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek
Jeden z nejvíce sexy outfitů oblékla modelka a Česká Miss 2006 Renata Langmannová. V rudém overalu od Lukáše Lindnera nemohla chtít, aby se jí někdo díval do očí.

Mě osobně pak překvapila modelka a blogerka Míša Štoudková, která zapomněla na barvy, kýčovitost i snahu být sexy a konečně vypadala jako světová hvězda. Její kolegyně z blogu Nikol Moravcová to naopak tentokrát příliš nevychytala s průsvitnými šaty a svým dovolenkovým načervenalým opálením.

Barvami večera byly červená, kterou mimo Renaty Langmannové oblékly také Iva Kubelková, loňská Česká Miss Gábina Fraňková nebo modelka Petra Faltýnová, která překvapivě doprovodila Leoše Mareše, ale také pudrová.

Do té se oblékly nejen známé krásky Iveta Lutovská nebo Eliška Bučková, které vypadaly, jako by se snad předem domluvily na stejných šatech, ale i Jitka Nováčková a další. A komu se outfit na sobotní večer opravdu nepovedl? Bohužel pro nás byla tak trochu strašidlem večera modelka Bára Kolářová. Její vykukující prsa a mrtvolný make-up na sebe strhávaly větší pozornost než zpěvák Jaro Smejkal s modrými vlasy a koženým oblečkem.

Ve výsledku se celý večer povedl, všichni přítomní si jej užili nejen při přímém přenosu, ale i na následné after party, kde to rozjeli naplno. Nám nezbývá než pogratulovat korunovaným kráskám. 

Video se připravuje ...