Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozchod s přítelem nám nehrozí, tvrdí sebevědomě finalistky České Miss

Video se připravuje ...
Holky z Miss se učily líčit. Podívejte se, už máte svou favoritku?
VIDEO: Adam Balažovič
7. února 2015 | 06:00

Líčení zajímá ženy od útlého věku. Mnohé z nás braly už coby malé holky mamince líčidla, aby metodou pokus-omyl zjišťovaly, co jim nejvíc sluší. „Vypadáš jak obrázek abstraktní, běž si to rychle umýt,“ říkával kdysi můj tatínek mně. Finalistkám soutěže Česká Miss by se nic podobného stávat nemělo, protože tento týden absolvovaly kurzy líčení pod vedením vizážistů značky Dermacol. 


Děvčata, která se dostala do finále soutěže o nejhezčí dívku, čekala i další školení: týkala se například etikety, protože pravé dámy by měly vědět, jak se správně chovat. Mnohé z nich se poprvé v životě objeví ve společnosti, ve které se nebudou cítit jako ryby ve vodě, workshop pod vedením mistra etikety Ladislava Špačka by je však měl ochránit před trapasem. 

Vybrali jsme si Kateřinu a Nikol, kterým jsme položili pár otázek. Zajímalo nás, jak si užily soustředění na Kapverdských ostrovech, ale nejen to – zajímalo nás i to, jak jisté si jsou svými nynějšími vztahy. Protože se velice často stává, že partneři dívek, které v těchto soutěžích vítězí, tuhle životní změnu neustojí. Nicméně Katka s Nikol jsou si zatím jisté, že ten jejich vztah jen tak něco nezničí. Uvidíme. 

Video se připravuje ...