Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Těhotná Maláčová: Čtvrté dítě jsme neplánovali

21. března 2013 | 07:00

Úspěšná, krásná, inteligentní. Šéfka České Miss Michaela Maláčová (41) patří k ženám, které jdou za svým cílem. A nezabrání jim v tom ani mateřství. Jak to Michaela sluší uvidíte ve videu Blesk.cz.

S manželem, Zdeňkem Bakalou, čekáte čtvrté dítě. Toužila jste vždycky po velké rodině nebo to přišlo až časem?
Vždycky jsme chtěli mít velkou rodinu. Musím ale říct, že tohle dítě jsme nijak zvlášť neplánovali. To však určitě neznamená, že by nebylo vítané. Jsme oba moc šťastní. Je to požehnání. Velké štěstí.

Pohybujete se mezi Českem, Švýcarskem a Amerikou, už víte, kde chcete miminko přivést na svět?
Nad tím jsem nijak zvlášť nepřemýšlela. Záleží na tom, kde zrovna v té době budu.

Znáte už pohlaví, nebo se necháte překvapit?
Zatím ne stoprocentně. Určitě si ho nechám říct, stejně jako u všech předchozích těhotenství. Je to myslím praktičtější. Ale nechám si ho pro sebe.

Michaela Malačová (41) na tiskové konferenci k České Miss 2013.
Autor: profimedia.cz
Kdy se vlastně miminko narodí?
To vám neprozradím. Ale můžu vám říct, že se už moc těším na letní prázdniny.

Jména všech vašich tří dětí začínají na písmeno A, zůstanete prvnímu písmenu abecedy věrní nebo jste se tentokrát rozhodli pro změnu?
Na to máme ještě spoustu času. Všechna ta jména vznikala většinou až v porodnici. A to že začínají na stejné písmeno, je spíše dílem náhody, než promyšleným plánováním.

Korunka pro nejkrásnější dívku Česka.
Autor: Blesk - Mária Rušínová
Hodně žen řeší v těhotenství svou váhu, jak jste na tom vy?
V tomto ohledu ke mně byla naštěstí příroda shovívavá. Celý život vážím plus mínus dvaašedesát kilo a nijak extrémně nepřibírám ani v těhotenství.

V těch černobílých šatech vypadáte skvěle. Jak by se podle vás měly těhotné ženy oblékat?
Určitě není důvod nějak radikálně měnit styl. Důležité je, aby se nastávající maminka cítila pohodlně. Výběr kvalitního a pěkného těhotenského oblečení už je i v Česku velký.

Michaela Maláčová
Autor: Blesk - Roman Souček
Vlastníte řadu luxusních módních obchodů. Je pro vás móda důležitá? Oblékáte se podle posledních módních trendů?
Přiznám se, že nemám moc čas sledovat nejaktuálnější módní trendy. Všichni jsou automaticky přesvědčeni, že mě uvidí jen ve značkovém oblečení, ale tak to vůbec není. A není to jen o financích. Myslím, že mladé dívky se mohou skvěle obléci i v second handech. Jako studentka jsem v nich sama nakupovala, v Praze jsem znala všechny. Dají se tam najít jedinečné kousky.

Co by podle vás nemělo chybět v šatníku žádné ženy?
Určitě nějaký ten kalhotový kostým. A také malé černé, které může využít při mnoha příležitostech. Ale nemá smysl investovat třeba do dlouhých večerních šatů, když jde jednou za rok na ples. Jsou drahé a jen zabírají místo ve skříni. Je jednodušší si je půjčit.

Do jakého kousku garderoby by podle vás tedy měla žena nejvíc investovat?
Především do kvalitních doplňků, nadčasových šperků. Těmi pozvedne jakýkoliv outfit. To znamená, že by určitě měla mít kvalitní koženou kabelku v béžové a černé barvě, stejně tak boty. Ale hlavně by měla být upravená. Mít umyté vlasy, čisté nehty, dokonalou manikúru.

Video se připravuje ...
Michaela Maláčová o těhotenství • VIDEO: Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Video se připravuje ...