Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eliška Bučková a Václav Noid Bárta: Nikdo si na nás nedovolí!

22. ledna 2013 | 14:10

Modelka a rocker, Moravanka a Pražák. Prostě dokonalá kombinace. Eliška (23) a Václav (32) spolu žijí i pracují. My jsme se jich ale ptali na skandály, závist - a růžové košile.

O vás dvou se málokdy píše špatně. Jakto?

Václav: Ono se těžko píše o lidech, co se nepodvádí a nedělají průsery. Když si někdo nahrává, má milenky nebo milence, nemůže se divit, že o něm novináři píší zle.

Eliška: Nemáme tendenci pouštět svoje soukromí ven. A když spolu někam vyrazíme a lidé vidí, že se máme rádi, nejsme pro ně zajímaví.

Nemáte někdy chuť upoutat skandálem?

Václav: Já myslím, že se to nevyplácí.

Eliška: Měli jsme takové nabídky, ale nemá to smysl. U nás na Moravě by tomu všichni věřili! Navíc tvrdím, že lhát a ponižovat se pro slávu je hloupé.

Václav: Je to hloupé, malé a nízké.

Určitě se ale setkáváte se závistí...

Eliška: Ani ne. Já osobně jsem docela skromně vychovaná, nepotrpím si na drahé věci. Nenosím značkové outfity, spíš kombinuji a někdy i přešívám.

Komentují to kolegyně z branže?

Eliška: Ne, to si nedovolí.. Většina z nich ani nemůže, protože si na všechno vydělávám sama. Což se o mnoha holkách říct nedá.

Řeší Václav módu stejně jako vy?

Eliška: Překvapil mě. Myslela jsem si, že je takový rocker, co módu neřeší, ale on se v ní vyzná! Umí se moc hezky oblékat.

Václav: To je díky tobě a švagrové. Švagrová pořád říkala: "Václave, co to máš za boty? A co to máš za bundu? To k sobě přece vůbec nejde!" U ní všechno začalo a Eliška to dotáhla.

Eliška: Dřív jsem ho dokonce nutila nosit barevné košile.

Václav: To období trvalo asi čtrnáct dní.

Eliška: Měl i růžovou a světle zelenou!

Co na to říkali ostatní rockeři?

Václav: Moc se jim to líbilo! (smích) Asi se báli růžákovi cokoliv říct.

Velký rozhovor s Eliškou a Václavem najdete v aktuálním čísle týdeníku Blesk pro ženy, který je k dostání od 21. ledna. Dozvíte se v něm třeba, proč si potrpí na hádky a proč zatím nechystají svatbu.

 

Autor: Marie Barvínková
Video se připravuje ...