Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Miss Jandová: Valentýna slavila s předstihem!

Fotografie
5. února 2009 | 17:17

Miss ČR Zuzana Jandová (21) oslavila s přítelem Tomášem Koběrským v předstihu Valentýna. "My to každý rok slavíme dřív. Táta má totiž ten den narozeniny, tak místo Valentýna slavíme jeho narozky," řekla Blesku Jandová.

Tomáš jí týden před svátkem všech zamilovaných překvapil relaxační dvouhodinkou na thajských masážích. "Doporučila mi to kamarádka, že bude Zuzka nadšená a také byla. Jde o dvě hodiny naprosté slasti," prozradil Tomáš. "Hodinu nás masírovaly thajky a pak jsme si užívali v kamenné vaně z Bali v kokosovém mléku zasypáni okvětními lístky s láhví šampaňského a ovocem. Takové uvolnění už jsem dlouho nezažila," dodala Jandová.


K Valentýnskému sexu tam ale nedošlo. "Tam jsme jenom relaxovali. Milovali jsme se až doma," dodala úřadující Miss ČR.

Zuzana bude historicky nejdéle úřadující Miss ČR. Protože je letos finále soutěže krásy až na podzim, kralovat bude rok a půl. "Včera jsem se domluvila v agentuře, že budu v bytě, jehož pronájem jsem vyhrála, ještě půl roku zůstat. Jsem nadšená. Je nádherný a kdybych ho měla platit, stál by mě prý 40 tisíc měsíčně plus poplatky. Tak naštěstí stěhování je ještě odloženo," dodala Jandová.

Autor: gw