Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šperky, které pod vánočním stromečkem potěší ženy i muže

14. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce se blíží a s nimi i stres z nákupu dárků pro naše blízké. Šperky jsou vždy dobrou volbou, protože jsou osobní, a navíc představují trvalý dárek, který může být nositelkou nebo nositelem užíván po mnoho let. Pokud hledáte inspiraci na šperky, které by mohly být skvělým vánočním dárkem, zde je několik tipů od šperkařů z firmy iZlato.

Náušnice

Náušnice jsou klasickým dárkem pro ženy a mohou dodat každému outfitu přidanou hodnotu. Můžete vybírat z různých velikostí, tvarů a materiálů, od žlutého či bílého zlata až po ty s diamanty nebo drahými kameny. Existuje mnoho různých druhů náušnic, od jednoduchých kroužků až po extravagantní náušnice s drahokamy.

Pokud si nejste jisti, jaký druh náušnic by se obdarované ženě nejvíc hodil, vyberte si peckové náušnice. Ty se hodí ke každému typu obličeje a jsou výborné pro každodenní nošení. Kromě klasických kuliček nebo solitérních zirkonů můžete vybrat také symbol srdíčka, čtyřlístku nebo hvězdiček.

Zlaté kruhové náušnice z iZlato na vánočním stromku
Autor: iZlato

Náramek

Náramky jsou dalším oblíbeným šperkem pro ženy i muže. Můžete vybírat z různých druhů náramků, od těch s jednoduchým vzorem po ty s přívěsky nebo kaučukovými řemínky. Kombinace kaučuku a zlata je výborná volba pro moderní muže.

Velmi populární pro ženy i muže jsou šňůrkové náramky s přívěskem. Nejprve se rozhodněte, jakou barvu šňůrky byste chtěli. Mezi nejoblíbenější barvy se řadí červená, modrá a černá. Červená šňůrka je ale asi nejpreferovanější, jelikož se o ní říká, že plní ochrannou funkci pro svého nositele. Přívěsky na náramku jsou různé – pro svou lásku vyberte srdíčko, pro kamarádku symbol nekonečna nebo čtyřlístek pro štěstí, pro věřící zlatý křížek.

Šňůrkový náramek s přívěskem anděla
Autor: iZlato

Náhrdelník nebo řetízek

Pro ženy můžete zvolit náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce, písmena křestního jména, symbolu znamení horoskopu nebo náhrdelník s barevným drahokamem. Tento šperk dodá každému outfitu jiskru a je skvělou volbou pro romantické duše.

Pánům můžete pořídit kvalitní zlatý řetízek, který mohou mít na sobě pořád. V tomto případě nemusíte přemýšlet ani nad přívěsky, samotný řetízek je totiž sám o sobě pěkným a kvalitním vánočním dárkem.

Zlatý náhrdelník s granátovým přívěskem
Autor: iZlato

Prstýnek

Prstýnky jsou krásným dárkem, který lze nosit každý den. Můžete zvolit z širokého sortimentu prstýnků v různých cenových relacích a stylů, od jednoduchých a elegantních po nápaditější a extravagantní.

Krabička na prsten je většinou symbolem zásnub, proto prsten není vhodný jako dárek pro nezasnoubené páry. Partnerka tak může podle krabičky očekávat velkolepé zásnuby pod vánočním stromečkem. Pokud však plánujete Vánoce zpečetit právě tímto romantickým gestem, zásnubní prsten na její ruce bude krásnou vzpomínkou na všechny následující svátky.

Pro zasnoubené, vdané ženy nebo mámy, sestry či babičky, bude prsten krásným dárkem. Nic nezkazíte jednoduchým minimalistickým prstenem se symbolem nekonečna. Hezky vynikne i perlový prsten či prsten s barevným drahokamem. Drahokam můžete vybrat podle její oblíbené barvy nebo podle kamene, který je symbolem znamení horoskopu.

Také mužům, kteří mají rádi šperky, lze vybrat vhodný prsten. Pánské pečetní prsteny jsou dostupné v celozlatém provedení, na které lze vygravírovat osobní vzkaz nebo iniciály obdarovaného. Tyto prsteny se často kombinují s černou barvou, která se hodí ke všemu. Zvažte tedy i prsten s černým onyxem, ten doplní každý outfit a bude poznávacím znakem jeho nositele.

Zlatý prsten se smaragdem
Autor: iZlato

Šperky jsou dárky, které nám připomínají osobu, která nám je darovala. Širokou nabídku kvalitních zlatých šperků s garancí doručení do Vánoc naleznete na webu iZlato24.cz. Vánoce jsou časem dávání a dárek v podobě šperků může být skvělým způsobem, jak ukázat svou lásku a péči o blízké.