Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řekněte NE! obarvenému oblečení

17. ledna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Třídění oblečení před praním může být otrava. Chtěli byste jen vhodit špinavé prádlo do bubnu pračky a nestarat se o to, zda pruhovaná halenka patří ke světlému nebo tmavému oblečení? Teď můžete! Stačí použít ubrousky K2r Colour Catcher a starosti o obarvené prádlo můžete hodit za hlavu.

Patentovaná technologie ubrousků působí jako magnet, který zachytává částečky uvolněné barvy z vody a tím tak zabraňuje obarvení. Nemusíte se již proto bát vhodit různě barevné kousky oblečení společně do pračky. Ubrousky K2r Colour Catcher zajistí 100% ochranu proti nehodám s obarvením. Důkaz je vždy na ubrousku. Ubrousky kromě obarvení také chrání barvy vašeho oblečení před zašednutím. Jejich použití je jednoduché – ubrousek vložíte do pračky a přidáte prádlo. Jsou vhodné pro všechny prací cykly, typy materiálů i pro sušení v sušičce.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Šetrné k životnímu prostředí

Ubrousky šetří nejen váš čas, peněženku, ale nemusíte se bát ani o přírodu. Ubrousky jsou vyrobené ze 100% přírodních materiálů a neuvolňují ani žádné chemikálie do vody. Díky jejich používání nemusíte tak často prát, šetříte tím nejen elektrickou energii, ale i spotřebu vody. Po použití je vyhoďte spolu s vaším dalším papírovým odpadem, jsou totiž plně recyklovatelné a biologicky odbouratelné.

Případně můžete sáhnout po ještě udržitelnější variantě: K2r Colour Catcher ECO. Obal těchto ubrousků je vyrobený z trávy získané z nevyužívaných travních porostů a je 100% recyklovatelný. Výroba z trávy produkuje méně CO2 emisí a spotřebovává méně vody a energie v porovnání s výrobou buničiny ze dřeva. ECO balení 18 ks pořídíte za 159 Kč. 

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Na trhu jsou k dispozici balení po 10/20/40/60 ks, a to v cenovém rozpětí od 89,90 Kč do 239 Kč.  Produkty K2r Colour Catcher můžete zakoupit také zde