Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Soutěžte o gril! Užijte si léto, které si zasloužíte

23. srpna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Dlouhé letní večery přímo vybízejí k pořádné „grilovačce“. Proč si o nějaký gril nezasoutěžit? Hlavní cenou spotřebitelské soutěže „Vyhrajte léto na grilu“ je totiž zahradní plynový gril, a to hned 9×. Stačí si jen pochutnávat na potravinách označených značkou kvality (Klasa, Regionální potravina, Bio „zebra“ a EU „Bio list“). Za pouhé 3 výrobky máte účast v soutěži jistou.

Jak se zúčastnit soutěže krok za krokem

Až do 12. září se můžete zúčastnit letní soutěže „Vyhrajte léto na grilu“, kde je jednoznačně hlavním lákadlem 9 zahradních plynových grilů Fieldman FZG3003, které budou v 9 týdnech rozděleny mezi 9 šťastných účastníků. Dalšími výhrami jsou MEVA Piknik party gril GP18002 a set grilovacího náčiní. Zapojení do spotřebitelské soutěže je naprosto jednoduché.

  1. Vyberte v obchodě jakékoliv 3 potraviny s některým logem kvality: Klasa, Regionální potravina, Bio (biozebra a biolist).
  2. Zaplaťte je a nezapomeňte si vzít elektronickou účtenku, kterou si pečlivě hlídejte.
  3. Zaregistrujte se na webu akademiekvality.cz, kde vyplníte potřebné údaje (např. celkovou cenu za nákup, 3 přesné názvy zakoupených výrobků aj.). Informace odešlete.

Soutěžte o gril!
Autor: Akademie kvality

Soutěžte tolikrát, kolikrát budete chtít

Jedna účtenka rovná se jedna registrace do soutěže. Můžete se tedy účastnit opakovaně. Za každé 3 výrobky (jogurty, sýry, uzeniny, těstoviny apod.) s logy kvality můžete zaslat další soutěžní účtenku, kterou si ovšem musíte ponechat (v kopii nebo originálu).

Více informací najdete na akademiekvality.cz.

Tušíte, proč vůbec některé potraviny mají na obalu značku kvality?

Co přesně tato loga znamenají a co nám zaručují?

Klasa

Modro-červené logo s nápisem Klasa prozrazuje, že tyto potravinářské a zemědělské produkty patří mezi ty nejkvalitnější, které u nás vyrábíme (nyní 956 výrobků od 264 výrobců).

Regionální potravina

Toto prestižní ocenění získávají ty nejkvalitnější výrobky z každého kraje (nyní 407 produktů od 312 výrobců). Cílem je podpořit místní farmáře a výrobce a představit lidem jejich úžasné potraviny.

Bio „zebra“

Jedná se o celostátní ochrannou známku pro potraviny ekologického zemědělství. Všechno musí být vyprodukované v ČR. Certifikát vydávají nezávislé kontrolní organizace.

EU „Bio list“

Další logo kvality potravin upozorňující na ekologickou produkci. Tentokrát se ale jedná o mezinárodní certifikaci, proto je povinné na obalu označovat i místo, kde byly vyprodukovány zemědělské suroviny.

A právě tyto značky kvality sledujte v obchodech na obalech potravin, protože si na takto označených výrobcích zcela jistě pochutnáte. Navíc až do 12. září se můžete zúčastnit letní soutěže „Vyhrajte léto na grilu“.

Soutěžte o gril se značkami kvality!
Autor: Akademie kvality