Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Přečtěte si bestseller světoznámé autorky o ženské pomstě

15. prosince 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Letos na podzim vyšlo v nakladatelství Metafora volné pokračování mezinárodního trháku Zlatá klec od uznávané Camilly Läckberg. Hrdinkou Stříbrných křídel je oblíbená Faye, která začíná nový život. Její násilnický exmanžel ale utekl z vězení a hned nato se někdo pokouší nepřátelsky převzít její firmu. Příběh o ženské pomstě zajisté nesmí chybět pod vánočním stromem.

Fayein exmanžel Jack je ve vězení a ona sama začala nový život napůl mezi Itálií, kde v luxusním sídle ukrývá svou dceru a matku, a Švédskem, odkud řídí prosperující kosmetické impérium Revenge. Zrovna když si myslí, že už má všechno zlé za sebou, se ale celá její existence znovu ocitá v ohrožení. Jackovi se podaří utéct z vězení – a hned nato se někdo pokouší skoupit všechny akcie Revenge a firmu tak nepřátelsky převzít.

Autor: Grada Publishing

Nejkrutější pomstu může přichystat jedině žena

Faye nechává dceru i matku v bezpečí a vydává se do Stockholmu, aby podnik zachránila. V luxusním hotelu se setkává s finančníkem Davidem a po několika dalších schůzkách spolu navážou důvěrný vztah. Faye kontaktuje původní majitelky akcií, které prodaly svůj podíl v Revenge, a zjišťuje, že všechny jednaly pod nátlakem. Snaží se zjistit, kdo za zákeřným podkopáváním firmy stojí, kdo jí chce podnik ukrást, brzy si ale uvědomuje, že sama to nezvládne.

S Ylvou a Alicí kdysi stály proti sobě, nyní se však pouští do společného boje. Silná trojice zosnuje plán na záchranu Revenge a společně brání i hrozícímu nebezpečí ze strany Jacka.

Může ale ještě vůbec někomu věřit?

Seznamte se s královnou švédské krimi

Camilla Läckberg je jednou z nejčtenějších spisovatelek na světě. V rámci úspěšné série Fjällbacka vydala deset knih, jichž se prodalo 23 milionů výtisků v 60 zemích světa. Knihou Zlatá klec, první z dvoudílné série temných, napínavých psychologických románů, se vydala jako autorka novým směrem, vytvořila nezapomenutelnou hlavní hrdinku a vyslala do světa jasnou zprávu o právech žen.

Autor: Grada Publishing

Camilla Läckberg je také úspěšná podnikatelka a jedna ze zakladatelek investiční společnosti Invest In Her, která podporuje podnikání žen a bojuje za vyrovnané platy mužů a žen. Kromě knih se věnuje také charitě, zejména „Švédské nadaci pro dětskou rakovinu“, jejíž je velvyslankyní.

Knihy zakoupíte na www.grada.cz či u dobrých knihkupců.