Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Skvělý tip na univerzální vánoční dárek – šperk pro ženy i muže

19. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce se pomalu blíží. Venku je chladněji, ráno a večer cítíme první mrazíky, odpoledne je brzy tma. Za okny a v zahradách se začínají rozsvěcet světýlka a objevovat nejrůznější vánoční dekorace. V každém obchodě už se to blýská ozdobami a hemží tipy na vánoční dárky. Myslíte, že je na to ještě dost času? Nikdy není příliš brzy dát se do výběru vhodných vánočních překvapení.

A nebo naopak, některé dárky již máte vyřešené, ale něco by to ještě chtělo? Něco pro radost, něco speciálního? Přidejte ještě tu pomyslnou třešničku na dort. Hoďte se do klidu a vsaďte na šperky Estemia z minerálních kamenů!

Autor: Estemia

Univerzální dárek, který potěší

Náramky z minerálů zaručeně potěší každou ženu, a stejně tak i muže. Právě pánské náramky získávají v posledních letech na oblibě. Originálním vzhledem zaujmou a vkusně ozdobí zápěstí mužů, ať už se chystají do práce, na akci či na výlet.

Autor: Estemia

Velkým hitem jsou aktuálně i náramky pro páry, kterými vyjádříte společné propojení a budete si tak vždy nablízku.

Vybírat můžete z rozličných typů – od klasických minerálních náramků na nejkvalitnějším pružném vlákně, přes oplétané shamballa náramky až po velmi oblíbené vrstvené wrap náramky. Vybraný náramek můžete nechat doplnit třeba náhrdelníkem, či náušnicemi.

Nechte si poradit

Nevíte, který náramek z minerálů je ten pravý? Jak vybrat správnou velikost? Chcete šperk z kvalitních minerálních kamenů, nezávadných materiálů a nešlápnout vedle? Dle recenzí a množství spokojených zákazníků vám můžeme s klidným srdcem doporučit zkušeného výrobce a prodejce těchto šperků Estemia, kde vám s veškerým výběrem velmi rádi a ochotně poradí. Na www.estemia.cz získáte mnoho dalších tipů na dárek i mnoho cenných rad při shánění toho pravého šperku pro vaše blízké.

Věděli jste například, že si můžete nechat vyrobit takový šperk z kamenů na přání? Máte vlastní představu? Pojďte ji zrealizovat a sami si navrhněte originální šperky pro osoby, na kterých vám záleží. Vytvoříte tak dílo, ve kterém bude kousek vás a který bude zcela jedinečný.

Autor: Estemia

Dárkový poukaz vyřeší vše

A pokud si stále nevíte rady, a přesto byste rádi nějaký ten kamínek věnovali, sáhněte po dárkovém poukazu. Vyhnete se starostem s výběrem vhodných šperků a obdarovaná osoba si poté udělá radost přesně podle svého gusta.

Šperkem z minerálů chybu prostě neuděláte. Jsou to poklady naší Země, nádherné, unikátní a velice módní doplňky, které sluší všem. Pokud obdarovaný takové šperky nezná, buďte si jisti, že krása přírody v této podobě všem učaruje. V případě, že chcete podarovat někoho, kdo už třeba několik náramků či jiných minerálních amuletů má, bude to trefa do černého.

Autor: Estemia