Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hřejivé povlečení na zimu

23. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte ideální povlečení pro chladnější dny? Poradíme vám, které materiály jsou pro své hřejivé a termoregulační vlastnosti nejlepší.

Jaký druh materiálů lůžkovin v zimních měsících vybrat?

Současná nabídka povlečení a prostěradel je opravdu široká. Jak si mezi mnoha druhy vybrat to pravé? Pro své hřejivé a hebké vlastnosti jsou vhodná mikroplyšová, flanelová a bavlněná povlečení.

Zahřejte se s mikroplyšovým povlečením

Vhodným typem lůžkovin do ložnic i dětských pokojů je mikroplyšové povlečení. Zachumlejte se do neuvěřitelné hebkosti mikroplyše. Mikrovlákno je speciálně upravené tak, že jeho povrch je neuvěřitelně jemný. Pokud dáváte přednost praktičnosti, bude pro vás povlečení mikroplyš dobrou volbou. Látka po vyprání rychle schne a nemusí se žehlit. Nevytváří žmolky a nepouští chlupy. Z tohoto materiálu se vyrábí nejen povlečení, ale i prostěradla, deky nebo dekorační polštářky. Mikroplyšové povlaky na polštář ozdobí a zpříjemní každý váš odpočinek i na pohovce či v křesle. Preferujete jednobarevné provedení v pastelových barvách, nebo originální designové kousky? Digitální tisk zaručí vysokou kvalitu potištěných vzorů.

Autor: Violet Moon s.r.o.

Flanelové povlečení

Flanelové povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny. Speciálně upravená tkanina tzv. počesáním vyniká oblíbenou měkkostí. Díky přírodnímu materiálu si zároveň zanechává všechny vlastnosti bavlny. Materiál vhodný i pro alergiky je charakteristický dobrou savostí, izoluje teplo, zahřeje a je velmi jemný na dotek. Další velkou výhodou je také jeho cenová dostupnost. Ze širokého sortimentu si můžete vybrat neutrální barvy povlečení, nebo výraznější druhy, jako květinové motivy, puntíky, geometrické vzory, hvězdičky či sněhové vločky. 

Autor: Violet Moon s.r.o.

Tipy pro správnou údržbu

Důležité je povlečení vyprat před prvním použitím, a to odděleně od ostatního prádla. Aby vám povlečení vydrželo co nejdéle, perte jej naruby a zapnuté. Všechno prádlo vždy třiďte podle barev a zvolte určený prací prostředek.