Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bez jakého bytového textilu se v domácnosti neobejdete?

Fotografie
12. října 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Mezi základní vybavení každé domácnosti patří mimo jiné lůžkoviny a bytový textil. Ručníky, osušky, záclony, závěsy, přehozy na postel nebo povlečení bychom měli vybírat především dle gramáže a materiálu. Víte, podle jakých kritérií praktický bytový textil správně vybrat?

Ručníky jako základ každé koupelny

Při výběru ručníků je důležitá nejen barva, velikost ale i gramáž. Hodnoty by měly ideálně dosahovat 450 g/m2 a výše. Mezi základní typy patří ručníky froté a bambusové. Froté ručníky jsou vyrobeny ze 100 % bavlny. Přírodní materiál zaručuje jejich mimořádnou hebkost a měkkost. Zakoupit můžete jak jednotlivé kusy, tak praktické sady v atraktivním designu.

Bambusové ručníky oproti bavlněným, nasají až čtyřikrát více vlhkosti a mají antibakteriální vlastnosti. Brání tak udržování plísní a bakterií. Pokud ve své koupelné nemáte možnost přirozeného větrání, budou tyto ručníky vhodnou volbou.

Praktické osušky domů, do bazénů i na pláž

Osušky jsou stejně jako ručníky nepostradatelnou součástí každé koupelny. Po příjemné koupeli oceníme jejich hebký a savý materiál. Správný výběr tohoto textilu je důležitý do koupelen, bazénů i na pláž. Vyberte si z tematických potisků, vzorů i barev.

Bambusová osuška catania - pudrová
Autor: www.rodinnebaleni.cz/

Vzhled pokoje oživte přehozem na postel

Oblíbeným prvkem dětských pokojů, ložnic i pokojů pro hosty, jsou přehozy na postel. Povlečení a matraci chrání před prachem a nečistotami. Nebaví vás stlaní postele, nebo ráno nestíháte? I s tím vám praktický přehoz na postel jednoduše pomůže. Novinkou jsou přehozy z mikroplyše. Díky téměř 3 cm tloušťce a hebkému materiálu nahradí i klasickou přikrývku nebo deku.

Přehoz na postel SAMIRA - šedá
Autor: www.rodinnebaleni.cz/

Záclony do každé místnosti

Dalším bytovým textilem, který by ve vaší domácnosti neměl chybět, jsou záclony. Praktické jsou především hotové záclony, které po zakoupení už nemusíte nijak upravovat. Záclony chrání místnost před ostrým světlem a hmyzem. Celý interiér navíc zútulní. Chybět by tak neměli v žádném okně.

Záclona GAIA - bílá
Autor: www.rodinnebaleni.cz/

V domácnosti se neobejdete bez zatemňovacích závěsů

Pro klidný a kvalitní spánek je kromě dobré matrace a lůžkovin, důležitá rovněž tma. Tu vám v každém ročním období i denní době zajistí kvalitní zatemňovací závěsy. Praktickým doplňkem bývají především v ložnicích, dětských a obývacích pokojích.

Zatemňovací závěs ZEUS - šedá
Autor: www.rodinnebaleni.cz/

Zboží nakupujte u specializovaných prodejců

Kvalitní zboží za trvale výhodné ceny najdete u specializovaných prodejců. V internetovém obchodě RodinneBaleni.cz zakoupíte bytový textil pro celou rodinu.

Video se připravuje ...