Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hledáme designéry náramků LEGO® DOTS!

LEGO Trading
16. září 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte doma malou návrhářku nebo návrháře? Přihlaste je do soutěže. Kreativním nástrojem jim tentokrát budou náramky LEGO DOTS! Autoři nejoriginálnějších návrhů vyhrají vlastní kreativní studio nebo roční předplatné produktů LEGO DOTS.

Staňte se designérem

Úkol je hravý a oceníme hlavně nápaditost. Jednoduché, minimalistické doplňky, nebo nekonvenční náramky? Vytvořte vlastní design a přihlaste se do soutěže. Ty nejoriginálnější návrhy odmění porota složená z herečky a zpěvačky Bereniky Kohoutové, influencera Luboše Kulíška a youtuberky a tanečnice Annie Camel.

Autor: LEGO Trading

Jak se zapojit?

Soutěž o designéra LEGO DOTS probíhá od 14. 9. 2020 do 15. 10. 2020 na stránce www.lego.com/designer. Do soutěže se zapojí děti tak, že na speciální soutěžní e-mailovou adresu dots@lego.com zašlou s rodiči nebo zákonnými zástupci svůj originální návrh náramku LEGO DOTS. Děti mohou navrhnout a vyfotit buď svůj reálný originálně vyzdobený náramek LEGO DOTS nebo si mohou na stránkách soutěže vytisknout a vyzdobit podle svých představ papírový náramek LEGO DOTS.

Autor: LEGO Trading

Co můžete vyhrát?

Tříčlenná porota umělců vybere ze zaslaných návrhů ty nejoriginálnější. Odměněno bude 10 designérů. Návrhář nejoriginálnějšího náramku LEGO DOTS získá své vlastní kreativní studio, kde může tvořit bez hranic. Dalších devět designérů vyhraje roční předplatné řady LEGO DOTS, se kterým získají v průběhu jednoho roku celou sérii k tvoření.

Autor: LEGO Trading

Inspirace k tvoření

Hledání designéra náramků LEGO DOTS doplní čtyřdílný seriál Studio LEGO DOTS. V barevném studiu plném kreativity a zábavy se představí v průběhu podzimu čtyři oblíbené influencerky všech malých slečen. Své náramky a inspiraci k tvoření představí influencerky LEA, Jane Laur, Naty Hrychová a Not So Funny Any. Pořad Studio LEGO DOTS sledujte v týdnu od 14. září na MALL.TV.

Autor: LEGO Trading

O řadě LEGO® DOTS

Série LEGO® DOTS představuje náramky a doplňky do pokoje, které si děti samy navrhnou, ozdobí podle svých představ, přestaví pokaždé, když chtějí, a tak stále dokola. Náramky pořídíte v různých barvách a tématech, takže děti najdou ty, které nejlépe doplní jejich osobnost i oblíbené oblečení. Sady LEGO DOTS nejsou omezeny žádnými pravidly, komponenty LEGO pomůžou dětem uskutečnit všechny jejich nápady.