Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jak pečovat o prádlo, aby dlouho vydrželo

5. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

V dnešní době je už pračka přirozenou součástí snad každé domácnosti. Původně byla určená především k jednomu jedinému účelu – vyprat vaše oblečení. Co když to jde ještě lépe?

LG přichází s unikátním modelem předem plněné pračky obohaceným o novou technologii umělé inteligence AI DD™ se strojovým učením. Co to znamená v praxi? To, že vaše prádlo dostane důkladnou, ale zároveň účinnou péči. Technologie za vás totiž určí objem a vlastnosti jednotlivých pracích várek. Tím se minimalizuje šance poškození jakékoli látky a vaše oblečení je v těch nejlepších „rukách“.

Technologie TurboWash™ 360° vám dokáže zkrátit čas praní až na pouhých 39 minut. Vám tak zbyde více času pro příjemnější aktivity, jako jsou třeba kávové dýchánky nebo prostě jen užívání si příjemných chvilek v rodinném kruhu. Dokáže však v tak krátkém čase vyprat prádlo perfektně? Bezpochyby. Kouzlo spočívá ve vybavení tryskami uvnitř bubnu pračky, které rozprašují směs vody a pracího prostředku ve čtyřech různých směrech. Pokud nejste fanoušek zdlouhavého žehlení, potěší vás i funkce Steam+™, která odstraňuje až 30 % nežádoucích záhybů už při samotném praní. Kromě toho neutralizuje až 99,9 % alergenů, což je přínosem nejen pro alergiky.

Autor: LG Electronics

Další usnadnění domácích prací přichází v podobě LG setu pračky a sušičky. Sušička získá informace z pračky přes Wi-Fi a automaticky nastaví optimální cyklus sušení v návaznosti na poslední cyklus praní. Stačí jen stisknout start. Díky tomuto šikovnému LG setu zkrátka získáte další úsporu své energie a času.

Autor: LG Electronics

A jak tomu u značky LG bývá, nechybí ani vyladěný a luxusní design, který sluší snad každé domácnosti. Navíc oceníte dvířka z tvrzeného skla a nerezové lopatky bubnu. LG svému novému produktu věří natolik, že poskytuje na motor dokonce až 10letou záruku. Neztrácejte tedy čas praním a místo toho si užívejte svůj život na maximum.

Advertisement