Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nový trend ve světě krásy? Kosmetika s pravým kaviárem!

Krásná mladiství pleť díky kaviáru?
22. ledna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Pravý černý kaviár se doposud objevoval hlavně na talířích v luxusních restauracích. V poslední době se ale hojně používá i ve světě krásy, tedy v kosmetice. Není divu, výjimečné černé kuličky totiž dokáží předat pleti maximum ze svého přírodního bohatství. V čem tkví tajemství kaviárové kosmetiky?

Když uvážíte, že kaviár obsahuje všechny komponenty důležité pro nově vzniklý život a to skombinujete s dalšími kvalitními látkami, máte už alespoň trochu představu, co kaviár v krémech dokáže. Nejenže zásadně revitalizuje, tedy obnovuje mladistvý vzhled pleti, ale také regeneruje a hydratuje a díky tomu dlouhodobě zpomaluje proces stárnutí. Jak všechny dobrý víme, právě hydratace je základem pro udržení celkového zdraví a krásy!

Krémy, které se staly novodobým trendem v péči o pleť, obsahují právě zmiňovaný kaviárový extrakt. Ten je bohatý na vitamíny A a D, které jsou ověřenými pomocníci v boji proti přibývajícím vráskám. Kaviár se také pyšní vysokým obsahem minerálů pro zpevňující účinek a nechybí ani zdravé nenasycené omega-3 mastné kyseliny! Všechny tyto složky dohromady dokáží udržovat pokožku svěží, pevnou a pružnou. 

Bez krutosti

Způsob, jakým se kaviár získává, je šetrný a nemusíte se tedy bát, že nákupem krému s jeho obsahem se podílíte na jakékoliv krutosti. Pozor, to ale samozřejmě neplatí u všech značek! Například značka Ceskykaviar.cz, která se spojila s Jihočeskou univerzitou, jež od roku 2009 chová právě jesetery a kaviár z nich získává unikátní šetrnou metodou, která se nazývá Sturgeon Friendly(přátelský k rybám-jeseterům). Díky tomu, že se jedná právě o kaviár z jeseterů má Jihočeská univerzita jako jediná v ČR oprávnění používat označení “černý kaviár”.

Na výrobu takové kosmetiky s kaviárem, se využívá výhradně lipidového kaviárového extraktu z jiker jeseterů chovaných přímo na fakultní farmě ve Vodňanech, která patří právě pod Jihočeskou Univerzitu. Způsob získávání jiker je opravdu přelomový hlavně v tom smyslu, že ponechává při jejich získání ryby(jikernačky) naživu!

Česká kvalita

Kvalitní denní krém je naprostý základ. Nejlepší je zvolit komplexní péči z jedné konkrétní řady. Zvýší se tak účinky, protože kvalitní kosmetické produkty se vzájemně doplňují, netřeba mít plnou toaletní skříňku všemožných zázraků!

Kaviárová kosmetika
Autor: Ceskykaviar.cz

Speciální denní krém s kaviárovým extraktem je lehký krém určený k péči o obličej, krk a dekolt. Kromě speciálního kaviárového extraktu obsahuje kvalitní avokádový a olivový olej, pantenol a vitamin E! Má regenerační, hydratační a zjemňující účinky. A navíc se dá se používat i jako podklad pod make-up!

Denní krém
Autor: Ceskykaviar.cz

Noční krém vytváří na obličeji, krku a dekoltu velmi lehkou, ale účinnou pečující ochrannou vrstvu. Dá se popřípadě použít i jako krém do nepříznivého počasí, protože naši pleť chrání před vnějšími vlivy, ale zároveň ji umožňuje stále dýchat. Kromě speciálního kaviárového extraktu, obsahuje tekutý vosk rostlinného původu, bambucké máslo, vitamin E, pantenol a rostlinné hydratační látky.

Noční krém
Autor: Ceskykaviar.cz

Těšit se můžeme na další produkty s kaviárem, jako například pleťovou masku nebo oční krém! Značka Ceskykaviar.cz pro nás chystá další kvalitní péči o pleť s blahodárným kaviárovým extraktem.

Video se připravuje ...
Video o jedinečné značce Ceskykaviar.cz • VIDEO: Ceskykaviar.cz

CZECH CAVIAR
Autor: Ceskykaviar.cz