Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo se stal KiK Tváří roku 2018?

21. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Koncem roku proběhl už druhý ročník soutěže KiK Tvář roku, kam se mohla přihlásit každá sebevědomá a odvážná žena jakéhokoliv věku. Výběr finalistek probíhal prostřednictvím hlasování na internetu, kam se mohla přihlásit každá dívka či žena. Stačilo vyplnit krátký formulář a počkat, jak dopadne hlasování.

Finalistkami se staly ty, které obdržely největší počet hlasů. Z více než tisíce přihlášených vybrala široká veřejnost osm žen, které měly možnost zúčastnit se slavnostního finále. Porotu pak nejvíce zaujala Kateřina Kuřátková, která se stala letošní vítězkou KiK Tváře roku.

Finalistky čekal před zahájením soutěže výběr outfitu se stylistkou a samozřejmě nechyběla ani kadeřnice a kosmetička, které finalistkám pomohly zvýraznit jejich přirozenou krásu. Celou akcí hosty provázel moderátor a beatboxer En.Dru, který dal finalistkám pěkně zabrat svými otázkami na tělo. Během večera se hosté nenudili, vystoupila akrobatická skupina Losers Cirque Company.

Vítězkou se nakonec stala Kateřina Kuřátková z Pardubic, která zaujala nejen svou kudrnatou hřívou. Výhra pro vítězku byla finanční odměna 50 000 Kč, poukázky na nákup v prodejnách KiK v hodnotě 25 000 Kč a fotostory v dámském magazínu. Za výhru má Kateřina v plánu vzít svou dceru do Disneylandu ve Francii a 10 000 Kč by ráda věnovala vybrané charitě.

Na druhém místě se umístila Adéla Čabanová z Benešova, na třetím místě Simona Dočkalová z Brna.

Autor: KiK