Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vylepšete péči o prádlo. Pračky a sušičky Miele získáte se zárukou 10 let

19. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Při výběru pračky a sušičky zvažujeme mnoho kritérií. Na prvním místě už není vždy jen cena, od nových přístrojů totiž požadujeme mnohem více. Co přesně tedy od spotřebičů očekáváme?

Chceme, aby poskytovaly určitý komfort, maximálně nám usnadňovaly práci, byly snadno ovladatelné, využívaly nejmodernější technologie a šetřily náš čas i peněženku.

Stále více klademe důraz na kvalitu, životnost nebo servisní služby. Dobrým ukazatelem jsou mezinárodní i domácí nezávislé spotřebitelské testy nebo testy spolehlivosti. Stupně vítězů pravidelně obsazují spotřebiče značky Miele proslulé svou kvalitou a vysokými požadavky na použité materiály a zpracování.

10 let let beze strachu díky prodloužené záruce

Víte, že pračky a sušičky Miele jsou testovány na životnost 20 let? I to je důvod, proč si Miele může dovolit nabídnout desetiletou záruku na vybrané pračky a sušičky. Najdete mezi nimi také vítěze dTestu, mj. pračky WDB030 Eco a WCE670 TDos Wifi nebo sušičku s tepelným čerpadlem TCE530WP Active Plus.

U praček (vybavení závisí na konkrétním modelu) jistě oceníte voštinový buben pro šetrnou péči o prádlo, úsporný, výkonný a odolný ProfiEco motor, systém automatického dávkování pracího prostředku TwinDos, systém CapDosing pro dávkování speciálních pracích prostředků, aviváže apod. pomocí předdávkovaných kapslí, funkci předžehlení pro velké kusy prádla nebo třídu energetické účinnosti A+++.

Autor: Miele

Sušičku ocenil i dTest

Sušička s tepelným čerpadlem z řady T1, oceněná v dTestu, patří rovněž do třídy energetické účinnosti A+++, disponuje technologií EcoDry, přinášející úspory po celou dobu životnosti sušičky, nebo systémem mimořádně přesného sušení PerfectDry. Přístroj má skvělý kondenzační účinek pro nejvyšší účinnost sušení a snadno se obsluhuje pouhým stisknutím tlačítka.

Se systémem FragranceDos získá navíc prádlo elegantní a příjemnou vůni. Výjimečná záruka Miele Servis Certifikát, která je platná do 31. prosince 2018, se vztahuje i na další modely praček a sušiček – stačí si jen vybrat podle preferencí. Co říkáte, nenastal už čas pořídit si Miele?

Více informací o 10leté záruce Miele Service Certifikát a přehled konkrétních modelů najdete zde.

Další podrobnosti o produktech Miele najdete na webu www.miele.cz.

Související články