Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Už jste slyšeli o hotelu s únikovou hrou nebo muzeem iluzí?

27. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Český apartmánový hotel Revelton Studios v sobě skrývá oboje! A to zdaleka není vše. V hotelu se nachází 14 pokojů podle 14ti významných Evropských měst. Dáte přednost Vídni, Amsterdamu nebo snad Budapešti?

Přestože jsou Františkovy Lázně, ve kterých se hotel nachází, známé především díky svým léčivým pramenům, tvůrci hotelu Revelton Studios se zaměřili jak na zábavu, tak na odpočinek. 

Nový koncept v interiérech 

Hotelové pokoje jsou nevelké, avšak pohodlné. Jsou zde funkční zóny: kuchyň, jídelna či ložnice. Díky čtecímu koutku se spoustou knih v nejrůznějších jazycích, jsou tyto pokoje ještě útulnější. Hoteloví hosté se tak nebudou nudit ani za deště!

Autor: Revelton FL

Nápaditý vzhled tematicky laděných apartmánů nelze přehlédnout. V interiéru jsou použity odvážné syté barvy modrá, červená а zelená. Pokoje jsou pojaty klasicky, moderně i bohémsky. Apartmány jsou pojmenovány podle evropských měst a tomu je přizpůsoben i interiér. Dekorace (obrazy, hodiny, doplňky) vždy podtrhují charakter konkrétního města.

Designeři navrhli vše jak pro pohodlnou relaxaci, tak i pro pobyt o samotě uprostřed zeleně či pro meditaci. K tomu hotel nabízí velkou zajímavě zdobenou a nasvícenou terasu. Pohled na lesknoucí se fontánu určitě přispěje k opravdovému odpočinku. Relaxovat lze o i samotě nebo s partou.

 

Autor: Revelton FL

Muzeum optických iluzí a úniková hra 

Leckterý cestovatel se rozhodne pro hotel právě kvůli nečekaným inovacím: muzeu iluzí a únikové hře. Jde o první obdobný lázeňský hotel. 

  • V Muzeu Iluzí jsou vystaveny zajímavé obrazy, působící z určitého úhlu plasticky. Lze si zde pořídit legrační fotografie s různými postavami.
  • Úniková hra je jako stvořena pro milovníky dobrodružství a logických záhad. Účastníci si musejí poradit a dostat se z pokoje ven.

A co řekl správce sítě REVELTON Hotels & Apartments Alexander Plyatsevoy? „Ve Františkových Lázních je spousta míst, nabízejících léčebný pobyt. Nikdo vám však neumožní pobyt a zábavu zároveň. Rozhodli jsme se využít této mezery na trhu, a tak nyní přicházíme se zcela jiným pohledem na lázeňskou rekreaci. Nabízíme jak zábavu, tak vše potřebné k načerpání sil, energie či dobití baterek.“