Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sbohem ruční mytí nádobí! Představujeme myčky se špičkovým vybavením

29. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Představujeme myčky nádobí, které využívají inovativních funkcí, aby dokázaly poskytnout kombinaci vynikajícího umytí a dokonalého pohodlí. Nádobí je po umytí nejen perfektně čisté a lesklé, ale také se mu dostane té nejlepší péče. Proto myčkám lze bez obav svěřit třeba i sváteční jídelní servis, který se obvykle myje v ruce.

Rozlučte se s nevzhlednými skvrnami a mapami

Technologie AirDry v poslední fázi mycího cyklu automaticky pootevře dveře myčky, aby uvnitř lépe cirkuloval vzduch. Ten zajistí perfektně suché nádobí beze skvrn od vody. Můžete se tak spolehnout, že i váš sváteční jídelní servis bude po umytí vždy v perfektní formě. Interní osvětlení navíc zajistí, že budete mít o nádobí v myčce optimální přehled.

Pozvedněte svá očekávání

ComfortLift® je první myčkou nádobí, která do kuchyně vnáší nebývalé pohodlí. Její kouzlo tkví v jedinečném inovativním ergonomickém mechanismu, který zajišťuje pozvednutí spodního koše myčky, aby vám maximálně usnadnil její plnění i vyklízení. Myčka ComfortLift® nejenže zajistí pohodlnější manipulaci s nádobím, ale díky elegantnímu provedení se stane ozdobou vaší kuchyně. V letošním roce navíc myčky nádobí ComfortLift® získaly prestižní ocenění iF Design Award 2017 a Red Dot Design Award.

1)      ZVEDNUTÍ KOŠE - Dolní koš se hladce zvedne do komfortnější polohy.

2)      UVOLNĚNÍ KOŠE – Zvednutí a přidržení páčky pro uvolnění koše.

3)      SPUŠTĚNÍ KOŠE - Koš se zlehka stlačí dolů.

 

Autor: Reckitt Benckiser, spol. s r.o.

Pořiďte si v termínu od 15. 11. do 31. 12. 2017 myčku nádobí Electrolux s technologií AirDry a získejte exkluzivní balíček 3 produktů Finish ZDARMA. Vyspělé technologie dodají spolu s účinnými čisticími prostředky vašemu nádobí tu nejlepší péči.

Chcete ještě něco navíc? K nákupu myčky s funkcí ComfortLift® vám navíc přidáme slevový voucher na nákup příslušenství Electrolux v hodnotě 1 500 Kč.

Více informací na www.electrolux.cz