Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co koupit pod stromeček? Nechte se inspirovat!

30. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Také nemáte tušení, co svým blízkým na Vánoce nadělit? Nejste v tom sama, nebojte se. Ale právě teď je nejvyšší čas začít dárky shánět, pokud nechcete poslední dny před Štědrým dnem strávit hysterickým pobíháním po nákupních centrech.

Čím potěšit manžela?

Možná vás hned napadne několik věcí, které manžel potřebuje. Ale stejně jako vy – i on by chtěl pod stromečkem najít dárky, které chce a ne ty, které potřebuje. Proto mu zkuste udělat radost něčím, co potěší především jeho vnitřní dítě. Každý muž zůstane až do smrti klukem, a elektronické vychytávky, se kterými může vyrazit do parku, jsou navíc letošním hitem. Například drony s kamerou se dají využít k zábavě i práci a uvidíte, jak se mu rozzáří oči, až bude ten svůj rozbalovat. 

Autor: iStyle CZ, s.r.o.

Tip: Mrkněte na iStyle.eu, kde najdete další tipy na vánoční dárky pro muže.

Co koupit rodičům?

Také jim každý rok koupíte společný dárek do domácnosti? Zkuste je letos překvapit něčím originálnějším. A tím nemyslíme vyhřívanou dečkou ani vtipnými papučemi. Nezasloužili by si třeba strávit společně víkend v lázních? Udělala by jim radost poukázka na luxusní večeři? Nebo jsou to dobrodruzi a užili by si let balónem? Investujte do zážitků!

Co udělá radost kamarádce?

Pokud znáte dokonale její vkus a velikost, potěšte ji kouskem oblečení, po kterém už delší dobu pokukuje, ale ještě nenašla odvahu si ho pořídit. Sportovkyni potěší osobní váha, chytrý náramek či sporttester a milovnici kosmetiky jistě neurazíte poukázkou do její oblíbené parfumerie. Pokud vás nic originálního nenapadá, dejte hlavy dohromady s ostatními kamarádkami a společně určitě na něco přijdete – a rovnou se na dárek můžete složit!

Autor: iStyle CZ, s.r.o.

A co pro dětičky?

S těmi je to na Vánoce nejsnadnější. Určitě už mají svůj dopis Ježíškovi sepsaný a na něm najdete přesně to, co jim udělá radost. Pokud ale vybíráte dárky pro děti svých blízkých, nejprve se s nimi poraďte, ať vás neproklínají za auto se sirénou nebo bubínek, na který jim bude dítku bušit ještě v únoru.