Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dárek z lásky, který vydrží: kvalitní hodinky

8. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Nemusí být Valentýn, abyste si vyznali lásku, ale i tak přemýšlíte, že si letos s partnerem uděláte radost dárkem trvalejší hodnoty než jen plyšáky a čokoládou?

Pokud hledáte něco hezkého a praktického, co bude mít vaše polovička na očích každý den, rozhodně nesáhnete vedle s hodinkami. Každé ženě polichotí, když ji partner obdaruje krásným šperkem a každého muže potěší přírůstek do sbírky kvalitních doplňků, vybraný jeho milovanou partnerkou. Navíc tak můžete svému vyvolenému nenápadně naznačit, že by mohl konečně zapracovat na své dochvilnosti.

Pro dámy se zlatým srdcem

Švýcarská značka Wenger se proslavila výrobou kapesních nožů a odolných hodinek. Nedávno ale představila také řadu dámských hodinek Wenger City Very Lady, která k věnování na Valentýna úplně vybízí. Všechny modely totiž mají na pozici 3. hodiny zlaté srdce.

Autor: Helveti

Řada obsahuje celkem 5 barevných kombinací, ze kterých si tu svou vyberou milovnice barev i decentních doplňků. Kromě tří modelů s koženým řemínkem nechybí ani celokovové hodinky v módní zlaté a stříbrné barvě. Velikostně sedí každému zápěstí a díky ušlechtilé oceli, odolnému sklíčku a základní vodotěsnosti se o své hodinky nebudete muset bát. Vhod přijde také luminiscence na ručičkách hodinek, díky níž neztratíte pojem o čase ani večer.

Autor: Helveti

Řešení pro citlivou kůži

Pokud trpíte alergií na kovy, poohlédněte se po nových hodinkách u německé značky Boccia Titanium. Ta se jako jedna z mála specializuje na výrobu dámských hodinek z antialergického titanu. Ve své nabídce sází na kvalitu, široký výběr a příjemnou cenu.

Autor: Helveti

Dárek pro něj i pro ni - párové hodinky

Máte s partnerem podobný vkus a rádi byste si pořídili identický doplněk? Vyberte si párové hodinky. Dámské hodinky bývají přesnou kopií těch pánských, jen v menším rozměru, takže vám budou perfektně sedět a všem bude na první pohled jasné, že vy dva prostě patříte k sobě.

Autor: Helveti

Kvalitní hodinky pro sportovce i elegány

Hodinky jsou jedním z mála doplňků, které neodmítne žádný muž. Pro byznysmena můžou být známkou prestiže, u nadšeného sportovce zas parťákem do každé situace. Zůstat ale nemusí jen u role stylového doplňku. Pánské hodinky jsou dnes vybaveny i spoustou užitečných funkcí, jako například kvalitní stopky nebo zobrazení druhého času. Poslední funkci ocení hlavně cestovatelé, kteří chtějí mít přehled o tom, kolik hodin je doma i v místě, kde se zrovna nacházejí. Vedle vzhledu a funkcí hraje roli i kvalita. Tu pověstnou švýcarskou nabízí za dobrou cenu výše zmíněná značka Wenger.

Autor: Helveti

Ve Wengeru dobře vědí, že muži své hodinky nenosí jen do společnosti. Při sportu nebo práci na zahradě hodinky občas utrží nějaký ten pád nebo náraz, nemluvě o kontaktu s vodou. Sportovní i městské hodinky Wenger jsou proto navrženy tak, aby překonaly všechny nástrahy běžného dne a dělaly svému nositeli radost dlouhá léta.

Bojíte se, že se s dárkem netrefíte do vkusu? Při nákupu hodinek e-shopu helveti.cz máte 3 měsíce na výměnu a získáte pojištění hodinek na jeden rok zdarma!