Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Káva za sen

28. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Sněte s otevřenýma očima. Všechny vaše ideály a plány, které jste měli, můžete přeměnit ve skutečnost. Stačí jen odhodlání a motivace. A šálek lahodné kávy, který vám váš sen pomůže splnit.  

Když o tom dokážeš snít, dokážeš si to splnit.

Životní motto nejznámějšího průkopníka amerického animačního průmyslu vystihuje svět splněných snů. K tomu, abyste i vy mohli naplno prožívat svůj sen je potřeba udělat to hlavní – první krok, kdy opustíte vlastní komfortní zónu a uvolníte svým snům cestu. Mějte na paměti, že žádný sen není moc malý nebo moc velký, stačí si ho jen uvědomit a pečlivě promyslet.

Magické aroma v každém šálku kávy

Kávový mistr Johann Jacobs si v Brémách roku 1895 splnil svůj velký sen a nabídl lidem kávu s výjimečným aroma. A stejně jako v minulosti, i dnes chce Jacobs prostřednictvím jedinečného aroma ze šálku kávy Jacobs otvírat bránu ke snění s otevřenýma očima. Zalijte si šálek lahodné kávy Jacobs, nasajte jedinečné magické aroma, které v sobě skrývá sílu a odhodlanost, a jehož tajnou ingrediencí je inspirace. Je to právě inspirace, která ve vás dokáže probudit potřebné odhodlání. 

Novinkou v rodině rozpustných káv Jacobs je Jacobs Gold, která se vyznačuje svou vyváženou chutí a která svým jedinečným aroma pohltí všechny vaše smysly. Káva Jacobs Gold je zpracovávána metodou vymražování, díky které si zachovává jedinečné vlastnosti a typické kávové aroma. Záleží už jen na vaší fantazii, v jaké formě si ji dopřejete, Jacobs Gold se totiž hodí i do mléčných variant nápojů.

Se šálkem kávy se sny stávají skutečností

Pokud potřebujete postrčit ještě o trochu víc, napište váš sen na www.kavazasen.cz a zapojte se do soutěže s Jacobs. Můžete vyhrát jedno z 500 balení prémiové instantní kávy Jacobs Gold. Tato novinka se vyznačuje svou vyváženou chutí a skrze své jedinečné aroma pohltí všechny vaše smysly. Je zpracovávána metodou vymrazování, díky které jsou zachovány její jedinečné vlastnosti a aroma.

Během soutěže budou vybrány ty nejzajímavější sny, jejímž autorům Jacobs zprostředkuje první krok k jejich plnění.  

Říkáte si, že tohle není nic pro vás? Co když je to ale znamení začít svůj sen realizovat? Tak směle do toho, od splnění snu vás může dělit pouhý šálek dobré kávy Jacobs. 

Tip navíc:

I Jacobs se rozhodl udělat krok kupředu a připravil inspiraci, jak nevšedně pracovat s instantní kávou v kuchyni. Vyzkoušejte například kávovou granolu.

Autor: Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o.

Kávová granola

Pro 2 osoby

  • 50 ml silné kávy Jacobs Gold
  • 200 g ovesných vloček
  • 60 g pekanových ořechů
  • 60 g mandlí
  • 35 g makadamových ořechů
  • 60 g másla
  • 50 ml javorového sirupu
  • 1 lžíce medu
  • 2 lžičky perníkového koření
  • ¼ lžičky vločkové soli

Předehřejte troubu na 150°C. Vyložte plech pečicím papírem. Vločky a ořechy smíchejte v misce. Do rendlíku dejte máslo, med, javorový sirup, koření a sůl a zahřívejte do rozpuštění másla. Promíchejte a stáhněte z ohně.

Směs přilijte k vločkám s ořechy, přidejte 40 ml kávy a promíchejte. Granolu rozprostřete na připravený plech a pečte ji asi 35 minut do světle zlaté barvy.

Nechte vychladnout a uložte ve sklenici s dobře přiléhajícím víčkem. Podávejte s jogurtem.