Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyhraj kosmetiku Weleda a zapoj se do výzvy #mujduvod

23. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Také jste jeden či jedna z těch, kteří neustále hledají impuls ke zdravému životnímu stylu? Věční začátečníci, kteří touží po změně, ale nikdy to nedotáhnou do konce. Pokud jste se v tom našli, pak je výzva #mujduvod právě pro vás. Navíc díky své aktivitě můžete vyhrát přírodní kosmetiku WELEDA, která vám ve zdravém životním stylu pomůže a ušetří životní prostředí.

Co je #mujduvod?

Výzva #mujduvod je tu pro všechny, kteří neustále přemýšlí nad změnou životního stylu, chtějí změnit svůj život, ale nemají to pravé odhodlání. A nejen pro ty! Tato výzva promlouvá i k těm, kteří by bez aktivního životního stylu nedali ani ránu, dlouhodobě dodržují zásady zdravého životního stylu, dělá jim radost a chtějí se o své úspěchy, tipy a triky podělit s ostatními. Na základě sdílení a týmového ducha chce tým WELEDA chce navnadit začátečníky, ale i zkušené sportovce. Podpora je totiž to, co každý sportovec potřebuje, aby dosáhl co nejlepších výkonů a především vysněných cílů. Těmi může být téměř cokoli. Pro jednoho pevné zdraví, pro jiného čisté ovzduší nebo krásná postava do plavek.

Soutěž o kosmetiku WELEDA

Součástí výzvy #mujduvod je také soutěž o produkty WELEDA, které se můžete zúčastnit prostřednictvím sociální sítě Instagram. Princip je jednoduchý. Stačí jen sledovat oficiální profil WELEDACZ a v průběhu června na Instagramu veřejně sdílet fotografii s motivem aktivního životního stylu. Tu je samozřejmě nutné označit hashtagem #mujduvod. To je vše. V rámci soutěže není podmínkou nakupovat přípravky firmy WELEDA. Stačí jen aktivně žít a mít „nažhavený“ fotoaparát na vítěznou fotku.

Autor: Weleda

Léčivá arnika nejen pro sportovce

Pro všechny sportovní nadšence a nejen pro ně jsou klíčovými produkty výrobky z arniky. Jedná se o léčivou horskou rostlinu, jejíž květy WELEDA získává certifikovaným sběrem ve volné přírodě; konkrétně na chráněných svazích v Rumunských Karpatech. Sportovci a lidé žijící aktivním způsobem jistě ocení vlastnosti arniky, které jsou ideální pro regeneraci svalů po náročném sportovním dni. Výtažky z arnikových květů totiž prohřívají a posilují tkáň, odstraňují svalové napětí a ztuhlost, takže zmírňují bolest a zlepšují hojení poškozených buněk.

Autor: Weleda

Dlouhodobě nejoblíbenějším produktem z této řady je Masážní olej s arnikou, jehož unikátní recepturu využívá WELEDA už přes 90 let. Sportovci mohou účinky Masážního oleje s arnikou skombinovat s Arnikovým sprchovým gelem a dopomoci tak svým svalům k ještě lepší regeneraci po výkonu.

Autor: Weleda

Přečtěte si více o výzvě #mujduvod a navštivte tyto stránky.