Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

4 důvody, proč si zamilovat bavlněné povlečení

5. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Nic se nevyrovná tomu, když se vyspíte, jak se říká „do růžova“. Kvalitní spánek má totiž vliv na naši náladu, zdraví a životní styl vůbec. Abychom ho mohli snadno docílit, nestačí mít jen dobrou matraci a rošt, důležitou roli hraje také správný výběr povlečení. A i když dnešní trh nabízí velký výběr materiálů, ložnímu prádlu stále panuje bavlna.

1. Kouzelný svět vzorů a barev. Račte si vybrat!

Také povlečení podléhá trendům, které se každým rokem mění, přesto existuje několik typů, které nikdy nevyjdou z módy. Mezi ně patří květinové a pruhované vzory. Pokud vsadíte na tradiční bílou, krémové odstíny či zemité tóny, které se hodí ke každé barvě, rámu i stylu postele, nebudete zklamáni. Že jste spíše milovník divokých designů a barev? Nevadí! Boom teď zažívá povlečení s potiskem. Svá oblíbená zvířátka, města či filmové hrdiny tak budete mít na dosah ruky.

Autor: http://www.rodinnebaleni.cz/

2. Vlastnosti, které vždycky oceníte!

Pokud existuje univerzální materiál, který vám stejně dobře poslouží jak v létě, tak i v zimě, pak je to právě bavlna. Během léta bude hýčkat vaši pokožku ochlazením, v zimě vás naopak zahřeje. Váš spánek bude příjemnější i proto, že bavlněné povlečení dobře saje vlhkost, je pružné hebké na omak.

Autor: http://www.rodinnebaleni.cz/

3. Rozměry, jaké si zamanete!

Standardní velikost přikrývky je 140x200 cm. Výrobci ale myslí i na dlouhány, a tak není problém si opatřit prodloužené povlečení, jehož rozměry činí 140 x 220 cm. Některé oblíbené trendy k nám dorazily ze zahraničí. Tak je to i v případě francouzského povlečení, jež tvoří dva polštáře a jedna velká přikrývka o rozměrech 200 x 220 cm, a dá tak dobře vyniknout použitým vzorům.

Autor: http://www.rodinnebaleni.cz/

4. Dlouho vám vydrží

Nevíte, čím se přesně řídit při výběru bavlněného povlečení? Určitě se vždy řiďte hustotou vláken na cm2 a kvalitou příze. Dobré povlečení je vyrobeno s dlouhými i tenkými vlákny, jež zaručí vysokou hustotu, a tím pádem i vyšší pevnost. Takový materiál vám vydrží skutečně dlouho.


Už jste si vybrali, jaký design se nejvíce hodí do vaší ložnice? Pokud ne, je tu pro vás XPOSE  - ložní prádlo, které si zapamatujete. Tato značka vám nabídne nepřeberné množství působivých vzorů. Pokračujte v bohaté nabídce ložního povlečení na RodinneBaleni.cz