Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stylové boty za skvělé ceny: Využijte až 70% slevy!

Vyberte si podzimní obuv za akční ceny na italiedoskrine.cz.
19. října 2013 | 18:30
Prezentace klienta |

Spojení kvality, trendu a dechberoucí slevy - to vše nabízí italská značka Ana Lublin. Letošní podzimní kolekce je zaměřena na stylově okovanou obuv, elegantní kozačky i pohodlné kontíkové tenisky. Vsaďte na kvalitu za rozumnou cenu.

Pohodlné a trendy boty miluje snad každá žena, ale ne všechny jsou ochotny investovat větší množství peněz a raději si kupují levnější boty, které vydrží maximálně jednu sezónu.

Teď je jedinečná šance pořídit si značkovou podzimní obuv a téměř směšné ceny. Vybírat můžete přímo ZDE. Tady je ukázka, z čeho můžete vybírat.

Speciální akce pouze pro naše čtenářky:

Vyberte si z velké nabídky Ana Lublin v akci, a ještě můžete uplatnit slevový kód extra jen pro Vás! V objdnávkovém formuláři postačí v kolonce "Slevový kupón" uvést kód analublin a kliknout na "OK" - 10% slevu budete mít rázem odečtenou!

Využijte limitované slevy: Pouze pro čtenářky Blesk pro Ženy
Autor: Italiedoskrine.cz

Stylové biker boots

Jeden z největších módní hitů letošního podzimu jsou tzv. biker boots. Většinou jsou černé nebo hnědé a bývají zdobeny různými kovovými přezkami, knoflíky a nýtky. Přestože působí na první pohled drsně a ne příliš žensky, dají se perfektně kombinovat s jakýmkoli outfitem. Tyto boty značky Ana Lublin jsou vyrobeny ze syntetické kůže a mají 4 cm vysoký podpatek.

Stylové biker boots, italiedoskrine.cz, Ana Lublin, 1077 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

 

Klínové tenisky

Někdo je nenávidí a jiný zase miluje. Ano, řeč je o teniskách na klínů, které mezi módní trendy přiletěly jako blesk z čistého nebe. V případě těchto vínových bot je klín vkusně schovaný pod záplavou kovových patentků. Vysoké jsou přesně 9 cm a vybírat můžete ze tří možných barev - vínové, černé a hnědé.

Tenisky se skrytým klínem, italiedoskrine.cz, Ana Lublin, 1243 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

Originální lodičky

Všechny ženy jsou si plně vědomy toho, že boty na podpatku nejen zeštíhlují a protahují nohy, ale také umí přilákat pohledy mnoha zvídavých mužů. Když už se rozhodnete vyrazit někam tzv. na vysoké noze, vyplatí se do obuvi investovat. Nekvalitní a levní lodičky vám pomohou poškodit chodidlo a mnohem dříve vás budou bolet nohy. Pestrobarevné lodičky značky Ana Lublin s 9 cm podpatkem jsou teď za akční cenu, tak neváhejte.

Barevné lodičky se zlatou špičkou, italiedoskrine.cz, Ana Lublin, 1099 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

Celou podzimní kolekci za akční ceny si prohlédněte zde.