Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Milujete sport a turistiku? Pořiďte si funkční sportovní oblečení se slevou 20%

17. srpna 2013 | 10:00
Prezentace klienta |

Pokud berete sport vážně, měli byste ho provozovat ve vhodném oblečení. Pořiďte si pohodlné spodní prádlo, trička, bundy i kalhoty. Při sportu nebo turistice se budete cítit mnohem lépe a vaše výkony budou stoupat.

Slunce, horko, déšť, sníh, vítr - před vším se musíme během sportu nebo turistiky chránit. Lidské tělo je velmi křehké a je třeba ho při sportu chránit. Pokud si pořídíte funkční oblečení, zajistíte svému tělu komfort v jakémkoli počasí i při jakémkoli druhu sportu.

Funkční prádlo

Prádlo je bezešvé, proto nikde netlačí a padne jako ulité. Bakteriostatický účinek dlouhodobě brání růstu bakterií a tím eliminuje zápachy. Při sportu vám pomůže udržet si pocit svěžesti. Navíc jsou díky svému materiálu vhodné i pro alergiky.

Sportovní trika

Dámské funkční triko s dlouhým rukávem, 902 Kč.
Autor: sportnanetu.cz

Trika jsou ve většině případech také bezešvá. Pokud se švy objeví, jsou ploché a nijak nepřekážejí. Mají pružný materiál a odvádí pot. Vybrat si můžete v různých barevných provedeních a střizích.

Bundy a kalhoty

Podzimní a zimní oblečení je vhodné na jak na procházky, tak na venkovní i zimní sportování. Oblečení je vyrobeno z příjemného a prodyšného materiálu, který podpoří vaše sportovní výkony.

Ukázky funkčního oblečení naleznete v naší galerii.

Funkční oblečení, které dodá volnočasovým aktivitám jiný rozměr, můžete zakoupit přímo zde.