Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vévodkyně Kate odhalila krásné nohy v šatech z konfekce

9. prosince 2011 | 12:00

Vždy s úsměvem na rtech. Stále prudce elegantní. A to i v levných šatech z módních řetězců. Kate (29) si i tentokrát oblékla konfekční model. Ten však byl kratší, než je u ní zvykem. Všichni se tak mohli pokochat pohledem na její štíhlé nohy.

Je módní ikonou většiny Britek. Pokaždé, když se objeví na veřejnosti v outfitu, který je běžně dostupný, zavládne mezi ženami nákupní šílenství. Catherine, Vévodkyně z Camridge, svým vkusem dokazuje, že jí titul Nejlépe oblékaná žena Velké Británie právem patří.

A nejinak tomu bylo i tentokrát. Krajkové koktejlky z poslední kolekce, ve kterých Kate dorazila na charitativní koncert, zmizely ze stránek e-shopu během několika minut ještě týž večer. Z pultů poboček pak hned druhý den ráno. Pořídit si je můžete i vy.

U nás elegantní krajkové koktejlky pořídíte za 2 499 korun.
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

V šatníku Kate, která preferuje jednoduchý, elegantní styl, převládají obvykle šaty a sukně v délce těsně nad kolena. Tentokrát však překvapivě zvolila mini šaty, které z její štíhlé postavy odhalily mnohem víc, než bývá u královské rodiny zvykem. Co asi na kontroverzní outfit řekne královna Alžběta II.?