Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Maličký notebook Sony: Pohledný zachránce

25. listopadu 2009 | 14:00
Prezentace klienta |

Maličké netbooky řady Sony Vaio W nabízejí ženám poprvé v historii počítačů dvě důležité věci zároveň: Potěšení z dokonalého designu a svobodu pracovat a bavit se kdekoliv.

S hmotností 1,34 kg a více než sedmihodinovou výdrží na akumulátor můžete brát Sony Vaio W kamkoliv s sebou. V kavárně při čekání zaženete nudu rozhovorem s kamarádkou díky zabudované webkameře s mikrofonem. Na přednášky už si nemusíte brát batoh, postačí větší kabelka. A cestování mezi vaším bytem, bytem vašeho přítele a chalupou vašich rodičů bude snadné jako nikdy předtím.

U Sony si dali spoustu práce s tím, aby netbook dobře vypadal a příjemně se s ním pracovalo. Pohodlné opěrky rukou jsou odolné vůči skvrnám a otiskům prstů, takže se Vaio W neušpiní. Touchpad je navržen tak, aby bylo příjemné se ho dotýkat. Celý design ladí, a na rozdíl od jiných, Sony Vaio W nevypadá jako levná náhražka velkého notebooku, ale jako malý výkonný šperk.

Zvládne i video s vysokým rozlišením
Displej s LED podsvícením a úhlopříčkou 25,6 cm nabízí vysoké rozlišení 1366 × 768 bodů, takže se kromě webových stránek můžete pohodlně dívat i na filmy a seriály. Pro ty máte na pevném disku stěží vyčerpatelných 250 GB místa. Klávesnice s izolovanými klávesami dovoluje pohodlné psaní i s dlouhými nehty. Počítač je vybavený novým systémem Windows 7. Ten přináší elegantní a jednoduché uživatelské rozhraní, snadné ovládání a vyšší výkon, takže vás nebude zdržovat od zábavy ani od práce.
Za 12 000 Kč získáte v Sony Vaio W pohledného a šikovného společníka, nebo možná dokonce zachránce. Jakmile jednou zjistíte, že svůj notebook můžete ve dvou prstech přenést z gauče ke stolu, zamilujete si ho.

Sony Vaio W
Autor: Sony Vaio W

Co všechno dostanete

Model: Sony VAIO VPC-W12S1E
Procesor: Intel® Atom™ N280 (1,66 GHz)
Operační systém: Windows® 7 Starter
Paměť: 1 GB
HDD: 250 GB
Displej: 10,1" LCD displej typu X-black s LED technologií, rozlišení 1366 × 768 px
Hmotnost a rozměry: 1,34 kg, 179,6 mm × 267,8 mm × 32,4 mm
Další vybavení: WLAN 802.11b/g/Draft-N, Bluetooth®, webkamera Motion Eye

Více se dozvíte zde