Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co se skrývá za jedinečností mikroflanelu?

18. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Obzvlášť teď, kdy zima nabírá na obrátkách, často řešíme způsoby, aby nám bylo během spánku dostatečně teplo. Zejména ženy se často potýkají s nepříjemnými pocity chladu, ale naštěstí existuje efektivní řešení v podobě heboučkého povlečení mikroflanel. 

Zachumlejte se do hřejivého pelíšku!

Vzpomínáte si na příjemné kožíšky našich plyšových hraček, se kterými jsme usínali jako děti? Povrch mikroflanelového povlečení je jim hodně podobný. Vyrábí se z jemných umělých vláken, jež slibují snadnou údržbu bez žehlení a dlouhého schnutí. Ačkoliv je tento materiál na trhu jen krátkou dobu, stal se velmi rychle vyhledávaným artiklem.

Kompletní ložní set

Pokud chcete svůj zimní pelíšek vyladit k dokonalosti, nezapomeňte si pořídit také mikroflanelová prostěradla. Seženete je jak v tradičních velikostech na jednolůžko či dvojpostel, tak i v atypických rozměrech, které se budou hodit majitelům postelí vyrobených na míru. Aby byla vaše zimní výbava dokonalá, doplňte ji o mikroflanelovou deku, ta bude dobrým společníkem třeba u sledování televize nebo ji lze použít jako přehoz přes postel.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Mikroflanel, nebo mikroplyš?

Vzhledem k tomu, že jsou oba materiály na pohled téměř totožné, několik rozdílů mezi nimi přesto najdete. Starší a známější mikroplyš je vlastně takovým předchůdcem mikroflanelu, který však má o poznání více chloupků, a proto je hebčí a hřejivější. Obě varianty se od sebe cenově příliš neodlišují, a tak je výhodnější zvolit mikroflanel.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Tip na bezpečný nákup

Abyste si mohli být jistí kvalitou zboží, vyberte si vhodného prodejce, kterého snadno najdete na i na internetu. Doporučujeme obchod RodinneBaleni.cz, který se na prodej ložního prádla specializuje. Najdete tu opravdu pestrou nabídku lůžkovin a dalšího domácího textilu za velmi výhodné ceny. Obchod má také dobře fungující zákaznické centrum s odborným a proškoleným personálem.

Přejeme šťastnou ruku při nákupech!

Související články