Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tuto zimu frčí růžová barva: Jaký kousek si vyberete do šatníku?

26. listopadu 2017 | 06:00

Barva letošní zimy není jen rudá, ale i něžně růžová, neboli baby pink. Pojďte se podívat, s čím ji kombinovat a komu sluší nejvíc. A nebojte se, zavrhovat ji nemusíte ani v případě, že už vám není ani dvacet, ani třicet, dokonce ani čtyřicet. Určité odstíny zvládne každý věk.

Světle růžová barva byla trendy i minulý rok. Není divu, sluší totiž všem ženám. S hnědými vlasy tvoří pěkný kontrast a stejně tak s těmi černými. K blondýnkám růžová zkrátka patří, jen by to s ní neměly přehánět, aby nevypadaly jako z filmu Pravá blondýnka. U zrzavých vlasů záleží na odstínu, ale ty odvážnější se jí určitě vyhýbat nemusí.

To, že růžová není barva jen pro blondýnky, dokazuje modelka Emily Ratajkowski. V jejím outfitu nenajdete ani kousek černé. Světle růžový kostýmek sladila s bílou halenkou a zlatými doplňky.

Emily Ratajkowski vypadá v růžovém kostýmku úžasně.
Autor: profimedia.cz

Pastelová barva se moc nehodí k černé, jde o příliš velký kontrast, proto ji raději kombinujte se světlejšími barvami. Kombinace světle růžové s šedou je opravdu nestárnoucí a nic s ní nezkazíte. Další vhodné kombinace vzniknou ve spojení s různými odstíny hnědé barvy a s metalickými odstíny. Pro ty, kdo chtějí experimentovat a mají rády extravaganci, je dobré vyzkoušet kombinaci světle růžové se sytě červenou nebo se světle modrou.

3794715:gallery:true:true

Ve fotogalerii naleznete ty nejhezčí kousky v růžové barvě:

Autor: Markéta Tošnarová