Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Když se žena nebojí a ví, co chce, může být kočka i po porodu!

20. března 2014 | 08:00
Prezentace klienta |

Paní Eva (34) bývala v pubertě spíše boubelka a před dětmi měla poprsí velikosti 4. Po porodu druhé dcery se jí podařilo změnou jídelníčku a pravidelným cvičením zhubnout 15 kg. Svoji daň si ztrátou váhy vybraly i prsa, která ztratila svoji původní pevnost a plnost, byla povislá a paní Eva nebyla s velikostí ani tvarem spokojená.

Jak sama říkala: “Prsa nevycvičíte. Ta moje zůstala po dvou dětech, kojení a následném hubnutí hodně povolená a malá.” Dlouho přemýšlela o plastické operaci, ale chyběly jí finanční prostředky. Když se ale dozvěděla o soutěži, kterou vyhlásila klinika plastické chirurgie MEDICOM VIP, neváhala a přihlásila se. K jejímu velkému překvapení soutěž vyhrála a podstoupila vysněnou plastickou operaci.

Autor: Medicom VIP

Plastický chirurg MUDr. Peter Ondrejka z kliniky MEDICOM VIP paní Evě na základě osobní konzultace doporučil zvětšení poprsí včetně modelace, čímž získají prsa požadovaný tvar a dojde k jejich pozvednutí a současně zvětšení.

Autor: Medicom VIP

„Augmentace prsou spojená s modelací je operační výkon, který probíhá v celkové anestezii a trvá zhruba dvě až dvě a půl hodiny. Při operaci dochází kromě aplikace implantátů také ke korekci kožního krytu prsou a úpravě tvaru a velikosti prsní žlázy. Operace paní Evy proběhla bez komplikací. Pro výsledný přirozený tvar poprsí jsme vložili německé implantáty Polytech kapkovitého tvaru o velikosti 350ml", popsal průběh operace MUDr. Peter Ondrejka.

Autor: Medicom VIP

"Tak krásná a pevná prsa jsem neměla ani v pubertě. Z operace jsem nadšená, fyzicky se cítím výborně a psychicky ještě líp," uvádí spokojená Eva.

Autor: Medicom VIP

Videopříběh ze zákroku:

Videem provází moderátor Petr Vojnar.