Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jak se vyrábí podprsenka: Je to mnohem složitější než u kalhot nebo kabátu!

Video se připravuje ...
Jak vzniká podprsenka? Je to složitější než kabát nebo kalhoty!
VIDEO: Igor Hellebrandt
18. května 2016 | 06:00

Spodní prádlo je nejmenším kouskem v našem šatníku. Možná vás proto překvapí, že výroba podprsenky je mnohem složitější než třeba u kabátu nebo kalhot. Zjistily jsme pro vás, jak vlastně celý proces vývoje podprsenky vypadá.

Možná vás to překvapí, ale podprsenka je ušita ze čtyřiceti až padesáti částí. Jsou to například střihové dílky z výztužných materiálů, krajky nebo třeba vyšívaného tylu, dále ramínka, kostice nebo vyztužené sedýlko. Na počátku vývoje každé podprsenky je výběr materiálů. Ty se velmi často nakupují na světoznámých veletrzích specializovaných pouze na spodní prádlo. V dalším kroku se vyrobí vzorky, které testují obchodní zástupci nebo majitelé prodejen. Jednoduše je oznámkují jako ve škole. Společnost Triola pak vyrábí ty podprsenky, které v testu dopadly nejlépe. Díky tomu se na trh dostanou opravdu jen ty nejlepší kousky.

Následuje proces výroby, po kterém se už podprsenky označí etiketami, zabalí se do krabiček a uloží do skladu. Následně jsou distribuovány do obchodů a připraveny pro vás.

Kromě zmiňovaného testování procházejí podprsenky i dalším testem, a to přímo od jejich nositelek. Jak to vlastně probíhá, se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
Jak probíhá testování podprsenek nám popsala Lenka Zavadilová, specialista na testování výrobků Triola • VIDEO: Andrea Zelníčková

Přemýšlela jste někdy nad tím, proč jsou u podprsenek nejoblíbenější kulaté košíčky? My jsme to pro vás zjistily:

Video se připravuje ...
Proč jsou kulaté košíčky podprsenek nejžádanější nám prozradila paní Lýdie Procházková, PR manažerka Trioly • VIDEO: Andrea Zelníčková

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...