Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Převrat v nošení podprsenky: Konečně může vykukovat pod tričkem!

15. května 2016 | 06:00

Pryč jsou doby, kdy se ženy trápily v tvarujících „pushupkách“. Módní návrháři dali pro jaro/léto 2016 šanci trendu volnosti 70. let. Oproti dřívějšku se krajkové podprsenky neschovávají a v horkých letních dnech se dají nosit dokonce i místo topu. Dejte šanci krajce, barvám a hedvábným materiálů. My vám poradíme, jak podprsenky správně zkombinovat, aby celek působil šik a moderně.

Na rozdíl od super vycpaných push-up podprsenek jsou krajkové bralette pomocnice, pohodlné a přirozené. Dávejte si ale pozor! Hodí se spíš pro ženy s menšími košíčky. Pokud vás tedy příroda náležitě obdařila, porozhlédněte se raději pro větší podpoře.

Nechte krajku vykukovat

Netroufáte si vyjít na ulici oděná jen v podprsence? Pak zkuste pro začátek jemnější variantu. Pořiďte si bavlněné tričko s větším výstřihem a doplňte ho o bralette podprsenku s nevšedními průstřihy. Výsledkem bude nenápadný, přesto svůdný look, který bude muže pobízet k trénování jejich fantazie.

Transparentní materiály

Jestliže chcete krajkový model ukázat světu, a přesto se co nejméně odhalit, vsaďte na průsvitné halenky. Transparentní topy a tuniky jsou stále IN. Pokud si pod ně vezmete bavlněné tílko, celý efekt tím zmaříte. Propracované zářivé podprsenky proto poslouží jako praktický a moderní doplněk zároveň.  

Pro módní nadšence

Módní trendy jsou vaší vášní a ochota experimentovat vám není cizí? Pak se neváhejte odvázat a zkuste si delší nevycpanou podprsenku obléct místo topu. Nezapomeňte odvážný model doplnit o sukni či džíny s vysokým pasem. Odhalený pupík by působil zbytečně vulgárně. Při výběru bralettky vsaďte na pevné neprůsvitné materiály. Nechcete přece, aby bylo vidět příliš.

Před nákupem se inspirujte v naší fotogalerii!


 

Autor: nat
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...