Čtvrtek 4. července 2024
Oblačno, déšť 21°C

Stejné šaty, různé akce. Terezie Kovalová oblékla ve Varech totožnou róbu jako Radka Pavlovčinová

2. července 2024 | 13:22

Když si dvě ženy obléknou na jednu akci stejné šaty, je to vždy tak trochu faux pas. V tomto případně se naštěstí nic takového nestalo. Šty, které oblékla violoncellistka Terezie Kovalová na Campari Red Passion Night v Karlových Varech, vynesla již Radka Pavlovčinová. Naštěstí to bylo ale loni na předávání hudebních cen.

Letošní party Campari Red Passion Night v Karlových Varech byla luxusní a právě proto byl i předepsaný dresscode. Ve většině případů ho dámy splnily, avšak výjimky se najdou vždy, jako například Terezie Kovalová dorazila ve stříbrné róbě s kápí a holými zády. Možná tyto šaty nesplnily dresscode, ale úchvatné byly. A pozornému čtenáři jistě neušlo, že už tento model někde viděl...

Róba, která oslnila na předávání hudebních cen

Zpěvačka Radka Pavlovčinová tyto šaty vynesla na udílení hudebních cen Český slavík 2023.  Skvost z dílny designérky tvořící pod udržitelnou značkou ON THE BOAT neoblékla poprvé. Již na předávání Cen Thálie v loňském roce vynesla půvabné tylové šaty v něžné lila barvě, které sklidily nevídané ovace. Jak se nechala slyšet Radka Pavlovčinová, takové ohlasy ona ani designérka nečekaly a pak přemýšlely nad tím, jak je trumfnout: „Janička vymyslela kapucku, já jsem vybrala materiál a hodně nám to připomíná Whitney Houston vibe."

VIDEO: Radka Pavlovčinová představuje šaty předávání cen Český Slavík 2023

Video se připravuje ...
Radka Pavlovčinová představuje šaty předávání cen Český Slavík 2023 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Radka značku ON THE BOAT s oblibou obléká vzhledem k její udržitelnosti, ale i efektivnímu a rychlému přístupu designérky. „Janička pracuje velmi efektivně a díky tomu, že si dává záležet na materiálech, často i přešívá, věnuje se upcyclingu a tomu, aby všechna ta móda, kterou tvoří, byla udržitelná, a že je velmi rychlá, tak tyhle šatičky se myslím tvořily něco kolem 14 dnů,“ dodala o procesu výroby půvabná umělkyně.

Které z dam tato oslnivá róba slušela víc? Podívejte se do naší galerie!

Autor: Martina Miláčková
Diskuse ke článku
.
Související články