Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Komu sluší víc? Čivava oblékla přesné kopie šatů z červeného koberce

17. května 2021 | 06:00

Každý, kdo má doma čtyřnohého mazlíčka, ví, jak skvělé to je a kolik láskyplných okamžiků dokáže jejich přítomnost vyčarovat. Někteří majitelé ovšem dokážou dovést svou náklonnost do extrému. Šití oblečků na čivavy, to je například koníčkem Američanky Ady Nieves, která je tak šikovná, že dokáže vykouzlit i takovéhle zázraky.

Ada Nieves žije na Manhattanu a miluje své čivaví mazlíky. Je také neskutečně zručná švadlenka. Když se spojí tyto dvě její vášně, mohou vzniknout kreace, nad kterými se rozplývá celý svět. Ada na sebe upozornila, když vytvořila dokonalé kopie rób slavných hereček a herců, které se objevily na červeném koberci.

Když si prohlédnete fotografie s Jennifer Lawrence nebo Heidi Klum a potom se podíváte na jejich čivaví klony, tak se neubráníte úsměvu. Vždyť ti roztomilí malí psíčci vypadají v těch luxusních róbách rozkošně! Co třeba takový čivaví Leonardo DiCaprio? Přesvědčte se sama v naší galerii!

Chcete se bavit dál? Kupte si nový Blesk pro ženy, a to v novinových stáncích nebo v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Video se připravuje ...
Na co se můžete těšit v novém čísle Blesk pro ženy? • VIDEO: ABL

Autor: red