Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Připravte se na zimu! Stylové bundy, které vás zaručeně zahřejí

22. října 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Chladné a mrazivé počasí vyžaduje kvalitní oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně, a zároveň vám bude slušet. Kvalitní bundy a kabáty by měly vydržet sychravý déšť i první zimní mrazíky a sněhové vločky. Inspirujte se novou kolekcí české značky ALPINE PRO, která vyrábí oblečení na hory i do města.

Hřejivé podzimní bundy pro celou rodinu

Autor: Alpine Pro

Parádní design, kožíšek na kapuci a stylová hřejivá podšívka. Podzimní bundy ALPINE PRO zaujmou moderním vzhledem i kvalitním zpracováním. V sychravých podzimních dnech oceníte prodloužený střih, membránovou úpravu  i vodní sloupec 3000 mm. Značka ALPINE PRO  bundy ICYBA vyrábí v několika barvách a také v ladies velikostech pro plnoštíhlé postavy.

Podzimní kabáty pro každou postavu

Vyberte si z pestré nabídky dámských kabátů ALPINE PRO a nechte vyniknout vaši siluetu a ženskost. Pro deštivé dny volte softshellové kabáty s membránovou úpravou a pro ty chladnější vybírejte kabáty s hřejivou výplní HI-THERM.

Autor: Alpine Pro

Stylové zimní bundy na lyžařské svahy i aprés-ski

Autor: Alpine Pro

Ať už trávíte více času pod sjezdovkou či na sjezdovce výběr zimní bundy byste neměli podcenit. Perfektní lyžařská bunda musí být nejen pohodlná a praktická, ale především funkční – tedy voděodolná a prodyšná. Pokud patříte spíše k rekreačním lyžařům, postačí vám u zimní bundy vodní sloupec kolem hodnoty 10 000mm. Na levém rukávě bundy by určitě neměla chybět kapsa na skipas a pro vyšší prodyšnost bundy také větrací zipy v podpaží. Na ježdění v prašanu se vám bude hodit sněhový pás a proti větru odepínatelná kapuce. Prohlédněte si aktuální nabídku lyžařských bund ALPINE PRO.

Zimní obuv do města i přírody

Autor: Alpine Pro

Nezbytnou zimní výbavou jsou kvalitní vysoké boty s příjemným hřejivým kožíškem. Aby obstály ve sněhu i dešti, vybírejte obuv s voděodolnou membránou, která zvýší vaše pohodlí a udrží nohy dlouhodobě v suchu. Prohlédněte si aktuální nabídku dámské zimní obuvi ALPINE PRO.