Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Halenky a topy, které jsou teď trendy: Víte, s jakým střihem zabodujete?

6. března 2020 | 06:00

Už se tolik těšíme na dny, kdy si oblékneme tričko s koženou bundou a bude nám zkrátka fajn. A těšíme se také kvůli tomu, že víme, že v obchodech je mnohem víc vzrušujících kousků než jen klasické tričko. Jaké topy, halenky a košile se letos nosí a kde je koupit?

Jarní kampaně už jsou venku a nám nezbývá nic jiného než si vybrat ty pravé kousky do našich šatníků. Nadšené jsme zejména z halenek, které mají nadýchané rukávy. Působí tak svěže, extravagantně a žensky. Spolu se světlými barvami si pak nedokážeme představit lepší svršek na jaro.

U mnoha halenek se také často setkáte s kousky, které mají řasený stojáček. Tyto halenky působí romanticky a jsou skvělým řešením, když chcete mít ještě zakrytý krk před posledním chladným vánkem. Praktickou záležitostí, která se dá nosit ke všemu, jsou bodýčka. Nebudou vám vylézat z kalhot ani ze sukní a ochrání i vaše ledviny!

V kurzu jsou i košile, konkrétně ta světle modrá se svislými proužky. Unosíte ji do práce, ale i do města a na plavky. Je to kousek, který se hodí zařadit do základu šatníku. Dá se skvěle vrstvit a jde také o nestárnoucí klasiku. A letos o velký trend! Ať už vás zaujal kterýkoliv kousek, v naší fotogalerii se dozvíte, kde ho pořídit:

Autor: Markéta Luštincová