Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vzory a potisky, které si zamilujete nejen na podzim: Kde je koupíte?

11. října 2019 | 06:00

V každém období jsou již tradiční potisky a vzory, ke kterým se stále vracíme (a také se na ně těšíme). A tak jako na jaře očekáváme v obchodech spoustu květin, na podzim to jsou kostky. Jaký druh kostek letos najdete všude a jaké další vzory jsou trendy?

Stále nás nepřestává bavit preppy kostka. Ta se sice objevuje v menším množství, než tomu bylo loňské dva roky, ale trendy ještě nějakou dobu zůstane. Mnohem větší boom ale letos zažívají jiné druhy kostek.

Vzpomínáte na kohoutí stopu? Máte nějaké kousky ve skříni? Pokud ne, letos je v obchodech nepřehlédnete. Tato klasika sice nikdy zcela nevymizela, ale tento podzim se z ní stal opravdový hit. Podobně oblíbená je i britská (nebo také skotská) kostka

Zapomenout nesmíme ani na zvířecí vzory, vedle hada, který se ale nosí zejména na obuvi, tu stále máme leoparda. Kdo už má zvířecích vzorů dost (jestli to vůbec jde), tak si možná oblíbí řetízkový potisk. A ty, které raději spoléhají na klasiku, si letos mohou pořídit nový kousek s puntíky, které se nikdy neomrzí.

Tipy na nákup si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová