Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sportovní sandály jen do přírody? To už dávno neplatí! Tyhle jsou pohodlné a mají styl

24. července 2019 | 06:00

Tak jako tu už několik sezon máme milovnice i odpůrkyně takzvaných ugly sneakers – tedy tenisek, které vypadají jako z tatínkova botníku – objevil se další trend, který dělí ženy na dva tábory: sportovní sandálky. Proč stojí za to nad nimi zapřemýšlet a kde seženete ty nejlepší kousky?

Nejprve si pojďme říct, jak takové sandálky vlastně vypadají. Mají sportovní look, často zvýšenou platformu, látkové silné pásky a zapínají se na suchý zip.

Dalo by se říct, že je ženy mohou nosit v létě místo tenisek, takže se vlastně hodí ke všemu. Třeba takové sandálky od značky Teva si ženy doslova zamilovaly. Berou je zejména na dovolenou, kde je obují ke všem svým sportovním, ale i romantickým a plážovým modelům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dresses and dad sandals are my jam ☀️ [📷: @magalignocchi]

Příspěvek sdílený Marissa Cox (@ruerodier),Kvě 15, 2019 v 9:04 PDT

Pokud si na ně troufnete, vytvoříte tak dokonalý kontrastní outfit. Hodí se dokonce i k elegantním outfitům do práce a obout je mohou ženy všech věkových kategorií.

Přesvědčily jsme vás o koupi těchto extrémně pohodlných letních bot? Pokud ano, v naší fotogalerii se dozvíte, kde koupit ty nejlepší kousky:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I am BRICKING IT on the way to Brick Lane. I have been asked to interview the Vice President of George at Asda in front of 100 students today at Graduate Fashion Week.....😳 I have never done anything like this before. I am wearing a cream boilersuit.... BRAVE MOVE, YES! .... ACTUALLY SH*TTING YOURSELF IN ONE, NOT SO CLEVER! 😳 In other news fortunately for me Topshop have gifted me this amazing jacket because I love it so much. Unfortunately for you it has sold out online.... but it does also come in black. TRAY’S LOUNGE TOP FASHION TIP- Always check out the ‘Last chance to buy’ rail. It has some really good limited edition stuff that never makes it to the sale! #trayleslay #shesinfashion ——————————- Jacket [ @topshop ] #gift that will keep in giving Boilersuit [ @mango ] #old but 💯 cotton so great for the body temp situ TRAY’s Trevor’s [ @tevas ] #gift #forevers Bag [ @newlook ] #nowinthesale ——————————- #ootd #over40style #boilersuit #gfw #gfw19 #classof19

Příspěvek sdílený trayslounge (@trayslounge),Čen 3, 2019 v 5:09 PDT

Autor: Markéta Luštincová