Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

V neděli končí Stříbrné dny MOSHNA! Vyberte si české šperky za skvělé ceny

13. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Na Stříbrnou neděli jsou už Vánoce opravdu za rohem a mnozí mají vánoční dárky připravené. Možná ale také patříte k těm, kdo si nechává vánoční nákupy na poslední chvíli. A to se vám vyplatí. Jen do neděle totiž probíhají oblíbené Stříbrné dny MOSHNA. Díky nim máte ještě možnost koupit originální stříbrné dárky za skvělé ceny.

Vyřešte vánoční nákupy elegantně ještě dnes a výhodněji

Stříbrnou nedělí končí týden oblíbených Stříbrných dní úspěšného českého výrobce šperků MOSHNA. Využijte jedinečnou možnost nákupu úžasných stříbrných šperků za opravdu skvělé ceny.

Nechte se překvapit širokou nabídkou originálních něžných i elegantních vzorů pro dámy, drsnějšího designu pro pány či roztomilých šperků z dětské kolekce Jungle Pinkee pro vaši malou princezničku. Potěšte se hned dvakrát a nakupte stříbrné šperky pro sebe či jako dárek k Vánocům nebo úplně klidně jen tak pro radost. A právě teď s dopravou zcela zdarma! A pokud to nestihnete do neděle, ceny vás i tak mile překvapí.

Darujte výjimečné šperky jako projev výjimečného vztahu

Důraz na krásu, originalitu, eleganci a řemeslnou poctivost – to je kolekce pro zvláštní příležitosti, to je kolekce stříbrných šperků Exclusive. Nechte se okouzlit stříbrným příběhem šperků této výjimečné kolekce, kterou si, díky své osobitosti, zamilovaly i ženy v Japonsku, Číně nebo Vietnamu.

Šperky z této kolekce nejsou výjimečné jen svou velikostí a pozorností, kterou budete poutat, ale také způsobem, kterým jsme je pro vás vyrobili. Všechny šperky jsou vyrobeny v České republice z kvalitního stříbra 925/1000 nejmodernější laserovou technologií, ale zároveň s vysokým podílem ruční práce našich šikovných šperkařů.

Kterou ženu by nepotěšil šperk?
Autor: MOSHNA

Používáme také ještě odolnější a pevnější stříbrný materiál a většina šperků je navíc opatřena ochrannou vrstvou rhodia. Šperky vám tak vydrží déle krásné. Nechte se v této hektické předvánoční době vtáhnout do atmosféry Dálného východu, který byl inspirací této výjimečné kolekce. Klikněte a staňte se součástí tohoto osobitého příběhu.

Pro princezny to nejlepší

Veselý smích a rozzářené dětské tváře. To je ten nejkrásnější dárek, který můžeme dostat. Proto mysleli designéři a šperkaři i na mladé slečny a princezny. Mezi dětskými šperky najdete spoustu úžasných a barevných kousků s motivy hvězdiček, kytiček, zvířátek a dalších.

Překrásné a roztomilé stříbrné náušnice, přívěsky s řetízkem nebo náhrdelníky jsou jako stvořené pro vánoční překvapení pod stromečkem pro malé parádnice. Všechny šperky dětské kolekce Jungle Pinkee jsou zdravotně nezávadné, a tak se o zdraví svých dětí nemusí obávat ani jejich maminky.

MOSHNA myslí i na ty nejmenší.
Autor: MOSHNA

Pečlivé zpracování každičkého detailu a kvalitní sterlingové stříbro 925/1000 zaručují, že se z krásy roztomilých kousků budete moci těšit po dlouhou dobu. Ochranná vrstva čistého stříbra na povrchu dětských šperků je antibakteriální a chrání před alergickou reakcí. Vyberte na eshopu stříbrný dárek pro vaše zlatíčka ještě dnes.

Jak si vybrat to pravé

Nemůžete si mezi tou spoustou stříbrné krásy vybrat? Máme pro to pochopení. Pokud si nejste jisti, jestli vaši drazí více ocení něco výrazného či spíše jemný šperk, nevadí, i to umíme zařídit. Potěšte je prostě dárkovým voucherem MOSHNA, ať si sami zvolí to pravé.

Váháte, který kousek vybrat? Pořiďte dárkový poukaz.
Autor: MOSHNA

A navíc máte dárek hned, protože voucher vám během chvilky přijde do mailu. Pokud si chcete šperky více prohlédnout, navštivte některou z vybraných prodejen Teta drogerie nebo pražskou pobočku hračkářství Hamleys. Ale pokud si chcete vybrat hezky z tepla domova, prostě jen klikněte na www.moshna.cz a vyberte si nejkrásnější dárky ještě dnes. Náš eshop je ověřen zákazníky a my tak hrdě neseme jejich hodnocení 100 %.