Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proměna s Avonem: Paní Olga zkrášluje ostatní a na sebe nemá čas

Video se připravuje ...
Proměna s Avonem: Paní Olga zkrášluje ostatní, na sebe neměla čas
VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ
4. října 2018 | 06:00

Paní Olga má jako týmová manažerka značky Avon ke kráse blízko. Vedle beauty prezentací také líčí a radí zákaznicím, jak zvýraznit své přednosti. Jak už to tak ale bývá, kovářova kobyla chodí bosa, a tak si na sebe Olga jen stěží najde čas. Jak si maminka dvou malých dětí užila den plný rozmazlování?

„K práci beauty manažerky mám doma ještě dvě malé děti, takže jsme pořád v jednom kole. Těšila jsem se proto na to, až si mě někdo vezme do parády, a že si užiju den sama pro sebe. Byla jsem zvědavá, jak se na mě bude dívat odborník, a co mi kadeřník a stylistka poradí. Je přece jenom jiné, když někoho nelíčím já, ale naopak se odborníci starají o mě,“ říká Olga Turpin (41).

Vlasy: „Paní Olga přišla s dlouhými promelírovanými vlasy zapletenými do copů. Působily unaveně, postrádaly lesk a v délkách byly velmi vysušené. Olgy přání bylo zachovat světlou barvu vlasů. Jelikož si je denně zaplétá, přála si je příliš nezkracovat,“ vysvětluje kadeřník Michal ze salonu New You.

„Mým hlavním úkolem bylo dostat Olžiny vlasy do takové kondice, aby se nebála nosit je i volně rozpuštěné. Abych je ozdravil, použil jsem silnou revitalizující péči. Délku jsem zkrátil pouze o to nejnutnější. Střihem jsem účesu dodal tvar, kadeře teď díky němu působí v délkách zdravě a plně. Vlasy jsem pak probarvil chladnými blond odstíny, které Olze velmi sluší. Pro finální úpravu jsem zvolil lehké vlny. Účes je tak vzdušnější.“

Pavel Bauer, vizážista značky Avon, radí: „Krém s ochranným faktorem rozhodně nepatří jen k moři. Pokud vás obzvlášť v létě trápí pigmentové skvrny, je nejlepší jim chytře předcházet. Krém s vysokým faktorem (nejlépe 50) proto používejte denně i pod make-up, a to i v případě, že vás žádné velké slunění nečeká. Ochranu pokožky není radno podceňovat, protože možné následky může být poměrně obtížné odstranit.“

Styl: „Pro paní Olgu jsem si nachystala dvě varianty, jednu se sukní a halenkou, druhou na denní nošení s džínami a příjemným tričkem. U obou kombinaci jsem top mírně zakasala dovnitř, díky čemuž se postava opticky protáhla a vynikly tak Olžiny štíhlé nohy,“ vysvětluje stylistka Šárka Štursová.

Po proměně: „Byla jsem doslova nadšená, jak mi kadeřník upravil vlasy. Nový melír a přeliv do studeného odstínu blond mi sedne. Vždy jsem si přála dozvědět se, jak přirozeně zvýraznit obočí, takže jsem byla za rady vizážisty vděčná. Oblečením se trefili do mého vkusu, a tak jsem si hned několik kousků z proměny sama pořídila! Určitě budu ve změně šatníku i líčení pokračovat,“ rozplývá se Olga.

Výzva: Máte chuť na změnu? Tak pojďte do toho! Užijete si den plný zkrášlování a ještě si odnesete cenné rady profesionálů. Své aktuální fotografie postavy a obličeje, velikost oblečení a důvod, proč byste se chtěla proměny zúčastnit, posílejte na e-mail: karolina.havlikova@cncenter.cz

Na celou proměnu se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Proměna s Avonem: Paní Olga zkrášluje ostatní, na sebe neměla čas • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Autor: Natálie Hrdá